Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | válečná, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Alan Stone Jamey Stegmaier |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1719–1899 CZK) |
Sdílej: |
Promo karty
Po uvolnění hry od 1.6. i k ostatním obchodníkům budou ke hře dostávat i promo karty a nebo je to jen aktuálních podpora vyvolených prodejců?Vyvolení prodejci je zbytečně pejorativní označení ...
... ano podle toho jak se vyjadřovali kluci z Albi firma spustila koncem dubna po křtu Scythe měsíční akci, kde ještě před oficiálním uvedením do prodeje od 1. 6. je hra Scythe k dispozici u prodejců, kteří dělají pro hráče něco navíc, kromě prodeje her (akce, setkání, podpora, kluby, soutěže, atd.) a kteří jsou dlouhodobě spolehliví partneři. Jako bonus tohoto "předprodeje" u těchto prodejců jsou k dispozici zdarma promo karty (proto se taky obecně promo karty jmenují promo karty, protože bývají většinou součástí promo akcí). Na takové akci není nic špatného a je to marketingové rozhodnutí vydavatele, které je třeba respektovat, ale které jak plyne z diskuzí někteří hráči nejsou sto pochopit, přes sáhodlouhá vysvětlování důvodů lidmi z Albi.
kren
Tahle otázka nebyla myšlena vůbec proti vydavatelství. Jeho rozhodnutí naprosto respektuji a do jisté míry i chápu. Byla to jen informativní otázka, jelikož jsem chtěl hru zakoupit až později, konkrétně ke svým narozeninám, které mám až za 2 měsíce. Proto jsem potřeboval vědět, jestli ty promo karty seženu i později a nebo si mám udělat narozeniny o nějaký ten měsíc dřív :-D
Zdenee
Cituji úryvek z odpovědi pana Marečka na můj dotaz ohledně PROMO karet:
"Bonusové karty získáte i při nákupu na našich kamenných prodejnách a u vybraných partnerů. Karty nebudou dostupné v klasické velkoobchodní distribuci, která bude zahájena 1. června."
Snad ti tato odpověď pomůže se rozhodnout ;) hra je skvělá!
Promo
Které jsou to ty promo karty? Může mi někdo napsat druhy karet a čísla?
Díky
Seznam promo karet
Karty úkolů:
--------------
Základní balíček - 23 karet (č.1 až č.23)
Promo karty - 4 karty (č.24 až č.27)
Karty setkání:
----------------
Základní balíček - 28 karet (č.1 až č.28)
Promo karty - 8 karet (č.29 až č.36)
Karty továrny:
----------------
Základní balíček - 12 karet (č.1 až č.12)
Promo karty - 6 karet (č.13 až č.18)
Promo karty PtP
a nemohl by se někdo podělit o jejich sken ?
+ ďalšie "Nové"
Ach si to chcete ešte trochu viac "vyšperkovať", tak: http://www.meeplesource.com/proddetail.php?prod=STM6BonusPromoCards&utm_source=MS%3A+New+Scythe+Cards+%26+coins%2C+Orleans+coins%2C+KS9+full+releases&utm_campaign=10-16-17+Newsletter&utm_medium=email
(6 "nových" encounter kariet)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Santorini (ako nové)
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 4 dny