Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Scrap Racer - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–6
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Sci-fi, Abstraktní
Herní kategorie: závodní
Čeština: undefined
Vydavatelé: Queen Games
Autoři: Anika Richter
Sebastian Richter
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Závody pro celou rodinu

Autor: Aporol | 12.10.2024 | 0

Scrap Racer je originální závodní desková hra, která kombinuje prvky strategie, kreativity a soutěžení. V této hře se hráči ujímají rolí mechaniků, kteří sestavují vlastní závodní vozy z různých komponentů, a snaží se zvítězit v napínavých závodech.

Grafika a design:

Hra se vyznačuje hravým a barevným designem, který přitahuje pozornost. Herní plán je dynamický a zábavný, s různými závodními okruhy, které hráče vyzývají k různým taktikám. Karty a herní komponenty jsou dobře ilustrované a kvalitně zpracované, což přispívá k celkové atmosféře.

Herní mechanika:

Scrap Racer vyniká svou jedinečnou mechanikou. Hráči mají možnost vybírat a kombinovat různé díly pro své vozy, což vytváří prostor pro strategické rozhodování. Každý komponent má své vlastnosti, které ovlivňují výkon vozu v závodě. Hráči také musí plánovat, jak reagovat na soupeře a využívat příležitosti, které se během závodu objevují.

Délka hry:

Průměrná doba trvání partie se pohybuje kolem 30-60 minut, což je ideální pro rychlé a intenzivní závody. Hra se dá hrát opakovaně, protože každý závod nabízí jiné výzvy a strategie.

Závěr:

Scrap Racer je skvělou volbou pro všechny, kteří mají rádi závody a kreativní přístup k hraní. Je ideální pro rodiny i skupiny přátel, protože nabízí zábavu, soutěživost a strategické myšlení. Pokud hledáte hru, která spojí akci s kreativitou, Scrap Racer určitě nezklame!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Puerto Rico (anglicky) od Rio Grande Games
Puerto Rico (anglicky) od Rio Grande Games
Akt. cena: 1150 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas