Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 75 min (reálná data) |
Herní svět: | neuvedeno |
Herní kategorie: | kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ignacy Trzewiczek |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 1299–1519 CZK) |
Sdílej: |
Nákup rozšíření z Portálu
Ahoj, mám dotaz, zda tu někdo řešil rozšíření ke hře z polského portálu? Našel jsem, že tam nabízí za cca 30 euro balíček rozšíření Promo pack (KingKong, Livingstone, Námořník, karty, přelepky atd.) a mám dva dotazy na někoho, kdo tato rozšíření případně řešil - jsou tato rozšíření v polštině nebo angličtině? A máte zkušenost, kolik stojí poštovné, na webu Portal.pl jsem to nějak nedohledal. Díky :)nakup z Portalu
Ahoj, cena je rozdilna pro anglickou a polskou verzi, pricemz polska stoji cca 2/3. Jazykova verze komponent a jejich cena je odvisla od jazykove verze webu, tedy na anglicke strance kupujes anglickou verzi a na polske strance kupujes polskou verzi (viz odlisne obrazky na tech dvou strankach). S mezinarodnim postovnym nevim, nechal jsem si hru poslat k polskemu kolegovi, ktery mi ji pak privezl.
Cena rozšíření
Včetně poštovného jsem platil cca 1200,-. Dostal jsem anglickou verzi, o polské nevím, že tam byla.
bibus, tokura
Ahoj, díky za reakce, těch 30 euro mají uvedeno na stránce v AJ a obrázek komponent je rovněž v AJ, tak je to asi anglická verze, poslal jsem ještě upřesňující dotaz přímo na jejich kontaktní mail, nákup zvažuju, nicméně hru mám novou a zaujala mě hodně :)
nakup z Portalu
Anglicka verze stoji $35 / 29.75€, kdezto polska 52 zlotych, cili je dokonce o vic nez polovinu levnejsi. Ale i tak platit 1200 korun za anglickou verzi je masakr, to museli poslat postou pres severni pol pro razitko santy clause, ne? Ja platil za anglickou verzi s postovnym v ramci polska 19€, protoze jsem jim napsal, ze to maji predrazeny :D
Platba PayPal
Ahoj, ještě poprosím radu někoho kdo už zná, ať nemusím googlit. Kolik stojí, když za objednávky ze zahraničí zaplatím přes PayPal? Díky za radu :)
Greyhound
To nikdo neví (e; Teoreticky to jde nějak dopočítat... Poplatek by neměl být veškerý žádný, ale paypal si vezme nějaký obolus formou přepočtového kurzu. Vždycky můžes při paltbě zkusit použit kurz karty/banky, ale může to vyjít i na stejno nebo hůř.
#5C4RL37
Ok, díky :)
kuci z protalu zavedli PayPal
takže ve spojení třeba s poštou bez hranic docela nobrainer (pokud vám nevadí třeba polština nebo kluky ukecáte)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Overflight!
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 11 dnů