Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nikki Valens |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 6 obchodů (cca 2429–2595 CZK) |
Sdílej: |
MOM vs. Descent
Ahoj, rozhoduji se ke koupi jedné z těchto dvou her. Jakou hru by jste mi více doporučili i třeba z hlediska znovuhratelnosti. Oba dva světy mi přijdou fajn. Díkyad znovuhratelnost
Hrál jsem jen Mansion of Madness, ale tohle mi taky zajímalo, tak jsem zjišťoval... Řekl bych, že v tomto srovnání vede Descent. MoM obsahuje 4 samostatné scénáře, zatímco Descent v základu s aplikací má celé 2 kampaně. MoM 2.edice lze hrát jen s aplikací, kolem které se vše točí. Descent byl původně vytvořen jako klasická deskovka (bez aplikace), takže i z tohoto pohledu má širší možnosti využití a taky pro něj je dost rozšíření.
Těžko srovávat
MoM 2nd edition je čiště kooperativní, Descent ne.
Scénářů v MoM může být celkem 9 s rozšířením a první edicí. Je fakt, že kdybych měl mít jenom ten základ se 4 scénářema, tak bych to určitě nekupoval..
znovuhratelnost
Tak MoM je teprve na začátku, zatímco Descent už tu pár let je a toho obsahu k němu se dostalo ven šíleně. Ono k MoM toho myslím ještě dost přibude, taky budou lidi dělat určitě nějaké vlastní scénáře díky Valkyrii https://github.com/NPBruce/valkyrie ale tam je to plus i pro Road to Legend appku ke které ten amatérský obsah takhle taky přibude.
Ale Descent bude mít čistě v té znovuhratelnosti asi vždy navrch díky variabilitě nestvůr hrdinů a povolání z rlzných rozšíření. Přecijen MoM je hlavně o příběhu a atmosféře a když daný příběh člověk zná tak už to tolik nepotáhne a bude se k tomu vracet spíš s jinou skupinou lidí nebo až po delší pauze.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Inferno
Akt. cena: 1025 Kč
Končí za: 1 den