Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nikki Valens |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 6 obchodů (cca 2429–2595 CZK) |
Sdílej: |
Ilustrace karet
Shledává tu taky někdo grafiku některých karet jako nehodící se k celkovému tématu hry? Je možné, že to bylo i u Eldritche ale nikdy jsem si nevšiml že by tak byly kousky jako omámení - co to je za tvář, matrjoška? Nebo to kouzlo s nějakou druhou kůži - takový nějaký troll. Ochromení je jak z nějakého humorného komiksu.Brnění
Většina karet je fajn, ale je pravda, že to kouzlo s brněním má hroznou ilustraci. Jako něco z Pána Prstenů :-)
AH LCG ilustracie
V karetke Arkhamu su velmi pekne ilustracie (s nicim takym ako troll som sa tam nestretol). Vsetko pekne tematicke. Aj ked tych kariet je uz hodne a moze sa stat, ze nejaka ilustracia uleti, zatial sa to podla mna celkom drzi. Co sa riesit vramci komunity, tak je ilustracia tejto karty: https://arkhamdb.com/bundles/cards/01019.jpg ... aj ked mne to pride relativne v pohode. AH 3ed neviem posudit, kedze tam som ilustracie nevidel.
AH LCG ilustracie
V karetke Arkhamu su velmi pekne ilustracie (s nicim takym ako troll som sa tam nestretol). Vsetko pekne tematicke. Aj ked tych kariet je uz hodne a moze sa stat, ze nejaka ilustracia uleti, zatial sa to podla mna celkom drzi. Co sa riesit vramci komunity, tak je ilustracia tejto karty: https://arkhamdb.com/bundles/cards/01019.jpg ... aj ked mne to pride relativne v pohode. AH 3ed neviem posudit, kedze tam som ilustracie nevidel.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zaklínač: Starý svět - Mounted Eredin (shaded)
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 3 dny