Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nikki Valens |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 6 obchodů (cca 2429–2595 CZK) |
Sdílej: |
2. CZ vydani
reprint
Bude to reprint, ne druhé vydání, bude k dispozici nejdřív v květnu a kromě přidání Conversion Kitu se v ničem lišit nebude.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.
Michal-BF
Dekuji za odpoved.
Dostupnost?
V obchodech už je teď tedy nyní dostupný druhý print co obsahuje CK? Jak toto druhé vydání hry poznám od prvního?
Archaon
V obchodech bude ještě původní, pár desítek kusů je ještě skladem. Není třeba čekat, C.K. kdyžtak dopošlu. Zatím má o něj zájem tak 5% kupujících.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.
Jak poznám 2nd edici?
Jak tedy v obchodě poznám jestli jde o reprint s CK nebo první tisk?
A co konkrétně tedy CK obsahuje? Děkuji :)
Re: DoubleM
CK obsahuje tokeny vyšetřovatelů a příšer z první edice. Díky tomu umožňuje použít vyšetřovatele a příšery z první edice ve druhé edici. Rovněž bez CK nejdou hrát rozšíření Suppressed Memories a Recurring Nightmares (ty obsahují prakticky jen figurky a mapové dílky z první edice).
Pokud CK chceš a nebude ve tvém balení Panství tak myslím, že Michal-BF bude mít ještě nějaké náhradní k dispozici. Mě posílal. Jinak ta dvě zmíněná rozšíření v současnosti skoro nejdou sehnat a reprint naplánovaný není. Tak se na ně moc nevaž :-)
Rozšíření
Tak současnému dni vyšlo 5 větších a dvě malé rozšíření. To páté teď oznámené vypadá fantasticky. U nás je hra v prodeji cca 2 roky a zatím vyšlo jen jedno rozšíření. Rychlost takového vydávání hru celkem dost brzdí a dusí. Pochybuji že ti co si koupili základ by si rozšíření nekoupili když na nich hra doslova stojí a padá. Takže všeobecný názor že vydávání rozšíření je dost risk tak nějak logicky u této hry nefunguje. Pokud budou vydávat rozšíření a to jen některá s tak pomalým tempem tak je to na nic :( Pokud jste se rozhodli Blackfire jít do Panství hrůzy chtělo by to taky trošku držet krok. A třeba za rok vydat těch rozšíření i víc. Změnit trošku přístup a přitlačit. Spousta lidí třeba nekupuje jen pro to že nestojí o Core set když ví že pokračování pak budou ve hvězdách... U tak parádní hry je to prostě škoda. Jsem moc rád za překlad Svatyně soumraku ale je to prostě mááááálo....
GeneralX
Taky souhlasim, hru mám a i rozšíření nyní aspoň dva scénáře co můžeme hrát ale i tak čekat další rok na to, zda něco vyjde tak se díky tomu hra u nás dostává mimo hru a hrají se jiné, a to je veliká škoda, jsem velký fanda, Arkamu, Eldritche a Panství
Asi to dopadne jako s každou hrou, že si dokoupit anglické verze a počeštim. Třeba ale blackfire překvapí, protože jsem koukal že mají nějaké tajné projekty, tak snad jedním bude rozšiřeni na úrovni bezva hru.
easterlingi
Jo kdyby to šlo aspoň počeštit jako Eldritch Horror tak by to bylo fajn. Koupil jsem si ho komplet a počeštil. Protože doufat v překlad ..tak bych nikdy nehrál. Jenže u panství je problém překladu aplikace. Nevím jestli se tomu bude vůbec někdo věnovat. Každopádně Panství vypadá dobře ale jako vydat core set a pak skoro nic.... to je na nic...
GeneralX - rozšíření
Přesně jsi popsal důvod, proč jsem si tuhle hru nikdy nekoupil. Stojí a padá na rozšíření a to je nejisté. Takže dokud nebudou venku alespoň 3, tak do toho nejdu.
Deskovec
Ano a takových lidí je hodně. Možná víc než by Blackfire vůbec čekalo...
GeneralX
Pokud by někdo jako je Nekro přeložil scénáře tak je mozne si koupit zbytek v angličtině. Ale je to škoda že to takto dopadá
easterlingi
Nebojte, na scenároch sa opäť maká :) Čakali sme na podklady.
Nekro
Jseš bůh! Děkuji ti! :)
Edison
Skôr len vytrvalí blázon :)
Nekro
Díky tobě asi Panství pořídím :)
Nekro
Asi tak nějak pomalu začnu kupovat anglické verze
Nekro
Jestli tomu dobře rozumím, tak se pracuje na dalším překladu DLC rozšíření v aplikaci?
sewa
čiastočne máš pravdu, dostali sme toho viac :)
DLC budeme robiť ako prvé, potom budeme robiť dokončovačky (preložené scenáre, s novými rozšíreniami) a nasledovať budú asi scenáre k Streets of Arkham. Ale to je môj plán na cca 6 mesiacov. Uvidíme ako to pôjde a či sa do niečoho pustí aj BF.
Nekro
Myslíš že by udělali rozšíření?
Rozšíření
Jak už tady zaznělo, tak vzhledem přístupu spol. Blackfire k rozšíření jsem taky šel do anglické verze a pořídil jsem si všechna rozšíření. Hra stojí na scénářích, takže nebyla jiná možnost. Takto to udělal i další hráč v mém okolí. Tak jen aby tady zaznělo, že těch hráčů co to tak udělali opravdu není málo.....
Rozšírenie
No neviem, zatiaľ čo nám bolo povedané, vyjednávajú ale nevedie ktoré. Ono už len trafiť sa do plánov FFG je dosť problém.
Rozšíření
Michal někde psal, že velké rozšíření si che prosadit, takže věřím, že nějaké nakonec vyjde.
Zároveň ale taky začátkem roku psal, že v tomto roce nemá FFG naplánovaný žádný dotisk, takže se nemají k čemu přidat. Takže nejhorší asi bude sladit vše s FFG...
U toho mne trošku mrzí, že se rovnou nepřidali k Path of the Serpent.
kubeckam
Jenže cizojazyčné verze Path of Serpent se můžou tisknout taky až příští rok,tyhle věci se neřeší v jednom printu.
Froggery
Aha, to jsem nevěděl, díky za informaci. Vždycky se totiž mluvilo, že se BF přidává k printu, ale to že to neplatí pro první vydání jsem netušil.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cthulhu: I smrt může zemřít (CZ)
Akt. cena: 1825 Kč
Končí za: 1 den