Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 2473–2599 CZK) |
Sdílej: |
Obaly
https://www.fantasyflightgames.com/en/the-lord-of-the-rings-journeys-in-middle-earth/products/lord-rings-journeys-middle-earth/
Karty
Konkrétně by tam mělo být 6 karet velikosti Tarot 2 3/4" x 4 3/4"
a 337 velikosti Mini american 1 5/8" x 2 1/2"
Velikost
Já našel, že to má být jedno balení oranžových a jedno balení žlutých FFG sleeves.
Nezbyly ?
Zdar, nekoupil někdo a nezbylo mu 6x tarot (70x120) obal? Nechce se mi kvůli 6 ks. kupovat 50 balík :)
Ideálně Praha 3,9, 10 případně Milovice, Nymburk okolí + cesta :) Dám na pivko nebo odkoupim;)
Declon (starší - hráč, malý sběratel, PJ a PC gamer)
Decion
Ty obaly drahý nejsou :) bral jsem z fantasyobchod.cz a co zbylo, to jsem použil na jiný deskovky... A vyjde rozšíření, tak to budeš mít aspoň připravený.
Btw co nějakej sikovnej insert na komponenty? Jestli nenajdu, tak si asi vyrobim sám z molitanu.
Obaly ...
No nevim 80kc za 6 obalu - rozsireni +1, max +2 obaly, to bude spis chtit dalsi Mini US :) Ne v pohode ... jen proste rozmer Tarrot zatim nikde jinde nemam, nebo nepamatuji :) Proto jsem se ptal.
Insert uz mam nacrtel bez meritka jen tak tady .... delat ho budu z penovky na zetony, karty, a na figurky a prapory bude asi podklad karton a mriz z cerneho molitanu. To jeste uvidim. Jinak na BGG jsou nejake foto plastikprint insertu.
Declon (starší - hráč, malý sběratel, PJ a PC gamer)
Insert
Koukám na to, už jsem si to pdf stáhl a mrknu se po něčem, z čeho to vyrobit :) to se tam fakt vejde všechno? Stejně tam mohlo být už něco v základu za ty prachy...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Psí život karetní hra
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 1 den