Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 2473–2599 CZK) |
Sdílej: |
Obtiznost
Ahoj, tak jsem to zacal hrat solo, abych to detem mohl vysvetlit a uprimne, mam z toho velmi rozporuplny dojem. Dostavam neskutecne nafrak a ja nevim, cim to je. Zvolil jsem si Arwen(bylinkarka) z rozsireni a Eleanor (cestovatelka) – docela se doplnuji z hlediska statistik, a protoze s detmi budu hrat za proflakle postavy, tak jsem chtel nekoho neotreleho. Hraji na obtiznost normal s posledni verzi aplikace.Obtížnost
Určitě si dej tu dobrodružnou obtížnost. Na normal máš špatně postavený hrdiny. Nevím co máš s Eleanor, ale já u ní mám Sekeru a prak případně můžeš vyměnit za Sekeru a dýku(ta s tím smrtícím efektem). Povolání víceméně ok. Arwen si z lukem moc nerozumý, spíše zkus Elenu(nová hůl a harfa) nebo Beravor.
To VitekS
Eleanor ma mec a roh Gondoru - dava inspiraci. Ale vcera vecer se mi stala zvlastni vec. Znova jsem rozehral treti dil. Ne, ze bych vsechno stacil udelat, ale bylo to vicemene proti tomu co jsem zazil na pohodu. Hra generovala vetsinou 1 nebo 2 nepratele misto az 2-3 a zivotu meli 4-6 misto 6-8. Vim, ze se stahoval nejaky update. Fakt nechapu. Mapu jsem prozkoumal skoro celou, az na 1 quest jsem udelal vse. Koncil jsem na 64/68. Jedine co jsem udela jinak, ze jsem hranicarce vytahl sip z rany hned a ne az jak jsem mel cernosipek. Tak zkusim dneska zahrat jeden scenar, jestli jsem nemel vlci mlhu. Ted mam dojem, ze tam byla chyba a na normal to davalo nepratele na hard.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cestovatelé Jižního Tigridu obaleno
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů