Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 2473–2599 CZK) |
Sdílej: |
Hra ve 3
Ahojve 3
Ahoj, my odehráli kampaň ve 3 v kombinaci Bilbo - lupič, Gimli - ochránce a Aragorn - kapitán. Takhle nám to vyhovovalo a sedlo...
Možný setup
Podle mě bude fungovat Gimli - ochránce nebo Legolas - lovec + Aragorn - kapitán + Elena - bard
Trošku OT
Já bych se ani nedíval na ideální bojovou kombinaci. Ať si každý vybere postavu, která je mu blízká, o to víc hra bude bavit. A ono to už nějak dopadne.
kubeckam
Jak se to hraje v kombinaci Bilbo, Elena a Beravor?
Bilajz86
No určitě to není nejšťastnější kombinace, ale to neznamená, že by se to nedalo hrát.
Odehrál jsem ve dvou za Elenu a Beravor a ze všech scénářů jsme nedali pouze dva a to ještě spíše vlastní vinou. Jde o to přizpůsobit svou hru tomu, co máš...
poslední boss
Dá se v téhle kombinaci porazit Atarinův duch? My jsme ho nedali v kombinaci Gimli + Aragorn, prostě nevyšly karty a Aragorn umřel nějak moc, bad luck.
Bilajz86
Bohužel poslední scénář byl jeden z těch, který jsme nedali. Tady jsme se ale k Atarinovi vůbec nedostali, protože na jednu postavu se sesypali skřeti a ještě k tomu hroský troll (nebo co to je potvoru), což byl konec... Tento nášup by nevydržely ani odolnější postavy.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Firefly: The game + Blue Sun + Bounty hunters
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 13 dnů