Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 2473–2599 CZK) |
Sdílej: |
3d doplňky.. ohniště, stůl, sudy..
Jen dotázek.. Maluji zrovna někomu figurky do téhle hry, kromě toho vyrábím i terény pro kdeco a dotyčný se mě ptal na možnost výroby doplňků na bojiště (ohniště, soška, kámen, stůl..), jelikož o hře do budoucna uvažuji, už něco zkouším, zvažuji pak výrobu permanentní formy na odlití více kusů z resinu, zajímá mě ale, zda to má smysl. Je jasné, že to není potřeba a hrát se dá i bez figurek, ale obecně si do 3d přetvářím vše co jde, jsem zapřísáhlý milovník figurek a terénů, ale zas ne za každou cenu :). Možná by pak na bojišti spíš překážely a jsou lepší ploché žetonky? Taky případně.. je dost možné, že doplňky vyjdou v originálu od výrobce v nějaké expansi a dělal bych něco naprosto zbytečného :) Co si o tom myslíte?3D doplňky
Já si myslím, že 3D doplňky by pro scénáře na mapě bojiště by určitě smysl měly. Nějaké už se objevují na fotkách na BGG a pokud někdo nenahradí keř košatým stromem přes půl mapy, tak je to přehlednější a hlavně hezčí, než ty nevýrazné žetony.
Jestli ale FFG chystá rozšíření s 3D modely docela pochybuji, nicméně možné je všechno.
3D
Mě by se to líbilo, 3D doplňky se sem určitě hodí. Jak píše Droll pokud to bude vkusné a ne přes půl mapy tak to naopak jedině atmosféře pomůže.
3D tisk
https://www.thingiverse.com/thing:3618198
jen ještě není doma 3D tiskárna ;)
Declon (starší - hráč, malý sběratel, PJ a PC gamer)
3D tisk
Musím říct že to vypadá hodně pěkně. By mě zajímalo na kolik by to vyšlo.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten + Osud ereboru
Akt. cena: 4300 Kč
Končí za: 1 den