Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 70 min (reálná data) |
Herní svět: | Zvířátka |
Herní kategorie: | karetní hra, strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Elizabeth Hargrave |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 17 obchodů (cca 1289–1459 CZK) |
Sdílej: |
Vtácia búdka
Vtáciu búdku rozkladáte (nemyslim úplne) tak, ze krmítko zvlášť a búdku zvlášť aby sa zmestila do krabice? Alebo máte niekto skill, aby sa búdka dala uložiť do krabice úlne cela v kuse? Keby som chcel zlepit krmítko s búdkou.V celku není šance
S deskama voliér není šance to do krabice dostat v celku...
Já rozebírám na dva kusy a následně vkládám budku do krmítka naležáka...
Objevilo se i ve vedlejším vlákně... Na anglické krabici je schéma uložení komponent:
https://i.imgur.com/OUfdG4a.jpg
Složená budka s krmítkem se do krabice nevejde. Budka naležato se do krmítka vejde, ale pak asi o milimetr přečnívá ven z krabice, takže by na ni tlačilo víko. Čili osobně se držím schématu na fotce. Ale samozřejmě jak je každému libo.
Budka
Včera jsem otevřel krabici, koukal, jak to uložit, aby to fungovalo - Mindok se totiž vykašlal na to schéma a raději tam dali promo na další hry. :(
Nakonec jsem přišel na to, že jde vložit budka do krmítka naležato, střechou směrem ke konci krmítka, kde bývají kostky. Vejde se to tak akorát, aby se to neviklalo, a ušetří to případně celkem dost místa. K tomu na stojáka ty 4 plastové misky s vajíčky a potravou, hráčský desky a celý dno krabice by mělo být pokrytý. Zbytek už je hračka.
schéma uložení
Pardon, to bude moje chyba.
Takové schéma jsem nikdy nevyužil a musím říct, že mě nenapadlo, že by to někdo použil.
Dává-li to pro vás smysl, určitě to můžeme do dotisku vrátit.
Člověk MINDOK
na dva kusy
a pak to do krabice nejak prdnu. mista mi prijde dost. ani by me nenapadlo hledat nejakej navod :)
Reakce
fifipirko:
souhlas také mě ani nenapadlo hledat nějaký návod, místa je tam spousta a uložit to tam není žádný problém...
pogo:
upoutávky na hry nemusím (raději mám čisté krabice max s nějakou grafikou) ale schéma je tam podle mě zbytečné...
Mindok se zaslouzi o vydani skvele hry, da si praci s upravou pravidel, dokonce se zamyslej nad tim, ze v cestine se ptaci jmenuji jinak nez v originale a upravi podle toho bodovaci karty... ale stejne musej lidi trolit kvuli hovadinam. V polovine her jako prvni objevite katalog s reklamama... A jestli nekdo potrebuje napovedet, ze budku musi rozdelit na dva dily, aby se vesla do krabice, tak by me zajimalo jaky ma skore ve hre :)
Diky Pogo, Karle, Mindoku za Na kridlech
Martannen
Tu skor islo ci sa tam budka da dat v celku :) . Tiez nemam problem s chybajucou grafikou ako ma byt insert ulozeny, doma nemam jedinu hru, ktora by to mala a zijem. Tak isto nemam problem s reklamami na bokoch, lebo predsa to viko krabice zakryje :) .
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Krycí jména – Duet (CZ)
Akt. cena: 290 Kč
Končí za: 7 dnů