Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | strategická, válečná |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Asmodee Czech Republic Fantasy Flight Games Galakta Heidelberger Spieleverlag Korea Boardgames |
Autoři: | Christian T. Petersen |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Rozšírenie
PoD rozšírenie: www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3493....:-)Hurá!
Teď se nabízí otázka jestli někdo nevíte zda-li se to dostane i k našim obchodníkům či objednávat přímo od FFG?
Maxell
myslím, že se to k nám určitě dostane. Alespoň to tak dosud bylo se všemi PoD
tesim se
jsem na to zvedav vypada to jako zajimave nastaveni hry.. hlavne aby to nekdo u nas prodaval :)
ValMor
Já si jen neumím úplně představit to startovní rozestavení, ale jinak super.
Líbilo by se mi to i pro jiné situace z knihy.
A takové zapojení Freyů anebo Targů, to by bylo taky bezva:)
Marvin
*Spoiler knihy* no kopiruje to situaci z pocatku tance ... tzn baratheonove maji krome Storm endu sever nad Wintefellem a flotilu na severu, Boltoni(Starkove) drzej jiznejsi cast az k Twinsum,Lannisteri kontroluji pas az ke Kings Landing vcetne Harenhallu a Riverunu, Tyrellove cely jih pod nim krome Dorne kde to okupuji Martellove, Greyjoyve okupuji cast severu + jsou vylodeni nekde u Tyrellu (moc si to z knihy nepamatuju kde ale tusim to uzemi nad Highgarden a nebo naopak uplne dole.
*/konec spoileru*
Takze asi tak nejak+- nejake drobne uzemni zmeny. Dulezity fakt je pritomnost Baratheonske armady na severu a hlavne Greyjoyu na jihu diky cemuz maji vsichni k dispozici minimalne tri sousedy kteri jim jdou po krku, coz se imho projevi hlavne na standartnim problemu z originalu "Krakatice a Lvi"
Datum prodeje v ČR
Ahoj, nevíte kdy by se tohle doplnění mělo začít prodávat u nás ?
Shiffty
Když sem se ptal minulou středu (12.9.) na FB tomovek tak psali, že odhadují dva až tři týdny. Takže snad na začátku října se to tam objeví :).
Maxell
Super díky moc :-)
Hostina pro vrány
Narazil jsem na BGG na nové rozšíření se scénářem pro 4 hráče. Zatím to vypadá moc pěkně =)
http://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/140261/a-game-of-thrones-the-board-game-second-edition-
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zooloretto Mini
Akt. cena: 190 Kč
Končí za: 2 dny