Heat - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–6
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost, Sport
Herní kategorie: desková hra, závodní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Asger Harding Granerud
Daniel Skjold Pedersen
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Nový DRAFT systém schválený

Krátka správa z “Guru” skupiny na BGA:


***Big Announcement*** 
As many of you know, we reached out to Asger (the designer), about an alternate draft. We discussed options on here at length, and we ended up presenting him with two options, the “Razor Draft” and the “NHL draft” that Cardinalle presented. Ultimately he accepted and endorsed the NHL Draft for use on BGA. 

The format follows: 
Two round snake Draft. Each round cards are displayed equal to two per player plus three. First round is back to front to back, second round is front to back to front. At the end you Discard the extra card to get down to three.

---

***Velké oznámení***
Jak mnozí z vás ví, oslovili jsem Asgera (designéra) ohledně alternativního návrhu. Dlouze jsme zde diskutovali o možnostech a nakonec jsme mu předložili dvě možnosti, „Razor Draft“ a „NHL draft“ který představil Cardinalle. Nakonec přijal a schválil návrh NHL pro použití na BGA.

Formát je následující:
Dvě kola “hadího draftu”. V každém kole jsou zobrazeny dvě karty na hráče, plus tři. První kolo je zezadu dopředu a dozadu, druhé kolo je zepředu dozadu dopředu. Na konci jednu kartu odhodíte, aby vám zůstali tři.

 

Bližšie vysvetľujem tento draft v tomto videu:
https://youtu.be/nF-sG_y3mI0

26.6.2024 08:29:23

@Cardinalle Nemáš nějaké informace o tom, kdy by měl ten nový draft implementovaný. Čekal jsem, že v nové sezóně už by to tam mohlo být, ale draftuje se stále postaru.

10.7.2024 12:27:18

Zmenu schválili len pred pár dňami, tak sa to nestihlo naprogramovať. Kedy presne to bude, to ešte neviem, ale viem, že sa zvažuje, že by sa na nový draft prešlo kľudne aj uprostred tejto sezóny. Už na to netrpezlivo čakám aj ja. :)

10.7.2024 20:30:29

Vybíráme z Bazaru

TIME Stories Revolution: A Midsummer Night (EN)
TIME Stories Revolution: A Midsummer Night (EN)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas