Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Isaac Childres |
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Kovové mince
Podařilo se někomu sehnat na aliexpressu nebo jinde kovové mince (stříbrné a zlaté), které by pěkně seděli do Gloomhavenu a nahradili by kartonové? Hoďte tipy. Díky!U nás
https://www.tlamagames.com/doplnky/sada-kovovych-minci/
Vypadají pěkně, já beru dvě balení :)
mince
AHoj, my používáme tyhle a jsou fajn, tvarově sedí i k těm origo kartnovým
edit: zadej na Ali
European Treasure Spain Doubloon gold coin
Určitě se tam dají najít i levněji a mají zlaté a stříbrné varianty včetně zašlých.
Mince
@Peet
Ty od Tlama games jsou super, díky! Asi je taky vezmu, protože jsou univerzalnejsi, nicméně jedno balení pro GH by mělo stačit ne?
@Gromthar
Zkoušel jsem hledat ty co jsi posílal levněji, ale nenašel jsem. Vzít 100ks zlatých a k tomu 100ks stříbrných je už docela ranec.
Bartoloměj
Jj, jedny by měly stačit. Já je beru i pro další hry :)
Bartoloměj
Našel jsem to tam i jako kusovky. Mam myslím 30 zašlých stříbrných a 10 zlatých zašlých.
Chtěj 0,35 za kus
mince od tlama games
Tiež mam tie mince, hravame s nimi Gloomhaven a su pre tu hru ako stvorené. Potvrdzujem, že stačí jedno balenie.
regressive
Super, diky za potvrzení.
@all Jak to s mincema děláte, když dohrajete scénář a uklizíte hru? Dáváte si do krabičky s hrdinou jeho mince nebo to píšete do deníku. Mi přijde že když se to píše do toho deníku, tak by tam ty mince skoro nemuseli být. Na druhou stranu krabička hrdiny je malinká a mám trochu problém tam narvat karty schopností a modifikátorů v obalech...
Bartoloměj
Já zapisuji, jelikož občas ty mince mění hodnotu (kvůli úrovni scénáře), takže by se těžko hlídalo, které mince jsou za kolik. A tolik jich tam není, aby každý hrdina mohl mít u sebe mince v hodnotě stovky nebo i víc.
Mince
Nejlepší fantasy mince jsem našel na fantasycoin.com. Je to z Ameriky takže je potřeba počítat i s poštovným. Které ale nevyjde až tak draho pokud se toho koupi víc. Kupoval jsem mince za 100$. Různé druhy. Po 10 kusech od každého druhu. Došlo asi za 3 týdny. Clo jsem neplatil doprava myslím 20$. Což vyjde pak asi 10kc za kus ale jsou fakt super a hlavně je asi hned tak někdo nemá. Pak jsem kupoval ty samé na fantasycoin.de což ke to samé jen z Německa a o něco menší výběr. Nevýhoda že jsou trochu dražší výhoda že od určitého množství je doprava zdarma i do ČR. Koupil jsem za 100 euro. Došly asi za týden. Mám teď celkem dost různých druhů mincí na různé typy her. Určitě stojí za zmínku proto jsem pridal příspěvek.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Manželství Hrou od 1 kč
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 3 dny