Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Isaac Childres |
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Kickstarter
https://www.kickstarter.com/projects/1350948450/gloomhaveninfo
A pokud by někdo chtěl získat podrobnější představu (v češtině), o co jde, dovolím si sem dát odkaz na jeden kvalitní příspěvek z diskuze na konkurenčním webu:
http://www.deskozrout.cz/topic/5749-gloomhaven/#entry100548
Duirin
Nešlo by to bez těch keců kolem "konkurence"?
A teď k věci. Nějak jsem nepobral tu "kvalitu". Příspěvek je pěkně a čtivě napsaný, ale nějak jsem se ztratil v tom, jestli autor příspěvku hru hrál nebo jen extrapoluje z pravidel, komentářu a hype. Tedy?
deskozrout
me to bavilo cist. myslim, ze dobre shrnute dojmy jednoho pana, ktery si o tom neco nastudoval. me se to zjistovat nechtelo a tenhle prispevek tak prisel vhod
hromadny pledge
zvazuji, ze se pridam. ale nejdriv cekam, jestli budou penizky z prodeje jinych blbosti
Junik
Číst se to dalo a bylo to samozřejmě zábavné. A pěkné shrnutí dojmů (ovšem z čeho vlastně?). O tom žádná.
Jen nevím jak přidaná hodnota.
Zřejmě se jedná o druhou hru dotyčného designéra a jeho firmy a dost možná "žijou (jen) z kickstartru". A ohlasy na první jeho hru (když pominu výkřiky "dávam deset z deseti, právě jsem podpořil na kickstartru") jsou docela rozporuplné (a světe div se, rozporuplnost se netýká pravidel, ale designu hry).
Asi se neumím stotožnit s kickstarter-like obchodováním, které je imho víc a víc o hype než o konkrétní hře. A jak říká kamarád: "Kickstarter? GMT to tu měli už dávno dávno předtím."
článek
Stručný článek i tady na ZH: http://www.zatrolene-hry.cz/clanek/crowdfunding-gloomhaven-2664/
#5C4RL37
Kvalitní příspěvek jsem to pojmenoval zcela subjektivně, takže pokud se to někomu nezdá, tak se omlouvám.
Sám jsem zhlédl 2-3 videa a přečetl nějaký setup a pravidla pro první scénář (ze stránek Kickstarteru a vydavatele). Informace v příspěvku byly relevantní těm, co jsem viděl a četl já, dozvěděl jsem se i něco dalšího (asi informace z dalších videí, sám jsem všechna neviděl). Přišlo mi, že pro člověka, který nemá čas/sílu/dostatek schopností si to sám nastudovat, to může pomoct při získávání infromací o hře a rozhodování. Že tam pisatel dodal vlastní úvahy a názory, tak to mně nevadí.
Duirin
V poho.
Člověk, který nemá čas/sílu si najít něco sám, pak holt z časem zapláče.
Dneska je docela potíž najít něco, co není hype nebo PR, tak jsme raději obezřetný.
S Tvým komentářem je už vše košer a zapadá.
Děkuji.
obezretnost
Obezretnost je na miste. Mne vsak chybi ve sbirce nejaky dungeon crawler. Dlouho jsem koukal na Descent, Imperial Assault, D&D Legend of Drizzt, Super Dungeon Explore a pod... ale tohle vypada tak nejak sveze.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prokletá stezka (CZ)
Akt. cena: 270 Kč
Končí za: 15 hodin