Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Žabky - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–4
Doporučený věk: od 6 let
Herní doba: 15 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: strategická, dětská hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Granna
Hub Games
REXhry
Autoři: Okabenius
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Ve hře Žabky hráči pomáhají barevným žabkám ovládnout svoji část deštného pralesa: umisťují žabky na herní plán, čímž mohou skrýt či odkrýt sousední žabky, a posílají do hry hady, před nímž žabky uskočí. Vyhraje hráč, jehož žabek je na herním plánu nejvíce.

Příprava hry:

Hru tvoří herní plán od rozměru 4×4 pole a čtvercové dílky, na jejichž lícové straně je žabka jedné ze čtyř barev, a čtyři kulaté žetony taktéž s žabkou na lícové straně – jeden z těchto žetonů si každý hráč vezme a tajně si ho prohlédne (barva žabky určí, které žabky na herním plánu budou jeho). Hráči poté rozloží herní plán a připraví poblíž zásobu čtvercových dílků lícem dolů, z nichž si každý vezme tři na ruku. 

Průběh hry:

Hráči se střídají v tazích, v každém z nich hráči nejprve zahrají jeden dílek z ruky a vyhodnotí jeho efekt; poté si doberou dílek, aby měli v dalším tahu opět tři.
Dílek žabky se umisťuje lícem vzhůru na volné pole na herním plánu, nebo na jiný dílek, který je lícem dolů. Poté hráči otočí sousední dílky, na něž ukazují šipky na právě přiloženém dílku (jsou-li zde dva dílky na sobě, otočí se celý sloupeček).
Dílek hada se zahraje na jeden dílek žabky, který je lícem vzhůru. Tento žeton žabky se poté i s žetonem hada odstraní ze hry.

Konec hry:

Hra končí ve chvíli, kdy hráči zahráli všechny dílky, nebo je na herním plánu 16 žabek lícem vzhůru. Každý hráč odhalí svůj kulatý žeton žabky a ten z hráčů, který má na herním plánu nejvíce žabek své barvy, se stává vítězem.

Autor: Ondřej Podavka

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Rise of the Zombies!
Rise of the Zombies!
Akt. cena: 399 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas