Soumrak - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Stefano Di Silvio
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Nastal Soumrak! Čarodějnické klany se připravují na příchod nového věku. Za soumraku se rozpouští hranice mezi světem skutečnosti a nadpřirozena. Světový strom otevírá zářící brány vedoucí do dalekých oblastí. Vyšlete čarodějnice, aby pro váš klan objevily nová vřídla moci. Na těchto vřídlech provedete divotvorné rituály a budete bojovat o mocné runové kameny. Na Čarovném trůnu je ovšem místo jen pro jednoho vůdce! Zvládnete dovést čarodějný lid do nové éry?
 
Ve hře Soumrak ovládáte mocný klan čarodějnic v nelehkém čase velkých změn. Hra bude trvat tři kola a každé kolo je rozdělené na čtyři fáze. Po třetím kole hráč/ka s nejvyšším počtem vítězných bodů usedne na Čarovný trůn, z něhož bude vládnout nové éře čarodějnic. Ve hře se snažíte co nejefektivněji využít karty, vytvořit si pomocí nich co nejlépe fungující systém generující další zdroje a body. Musíte současně dobře volit akční políčka, kam vyšlete své čarodějnice a stařešiny.
 
  • Během fáze průzkumu budete získávat zdroje, manu a karty podle symbolů na desce klanu.
  • Ve fázi akcí pak budete provádět jednotlivé tahy v pořadí po směru hodinových ručiček. Ve svém tahu provedete 1 hlavní akci a libovolný počet volných akcí. Poté následuje další hráč v pořadí. Fáze akcí takto pokračuje, dokud se všichni hráči nerozhodnou pasovat.
  • Po fázi akcí nastane v každé oblasti boj, za který můžete získat odměny a runové kameny.

Autor: Mirda-ta

Další názvy této společenské hry

  • Evenfall

Vybíráme z Bazaru

Duchové ostrova CZ
Duchové ostrova CZ
Akt. cena: 1325 Kč
Končí za: 22 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas