Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, válečná |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Ludically Z-Man Games |
Autoři: | Christophe Boelinger |
Rok vydání: | 2010 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Máte někdo?
Chtěl bych se zeptat případného vlastníka jaké to je docela přemýšlím o koupi ale jestli to za těch 1500 stojí ?Předváděčka
Byl by nějaký vlastník této hry ochoten udělat nějakou hromadnou předváděčku někde v Praze? Zaplatil bych klidně i symbolické vstupné :)
Machista
Podle me urcite stoji, zpracovane je to fakt hezky. A herne se mi to hodne libi...
Havelock
No tak teoreticky jo, horsi bude vymyslet nejakej termin:)
Předváděčka
Mě to na ZC fest nalákalo, tak jsem si to teď taky rozbalil a čelist mi spadla již podruhé, opravdu skvěle vypadající hra, atmoška sálá všemi póry, zpracování luxus. Takže se přes víkend prokoušu pravidly a příští týden můžeme udělat u nás v doupěti demo. Jak se vám to hodí? Přes den ideál, to tu jsme furt.
sydo
Rád bych to taky skouknul. Takže kdyby se v doupěti našlo jedno místečko, tak bych se aspoň podívat přišel:) Teda podle toho kdy to bude. Ale víceméně jsem teď o zkouškovým časově flexibilní:)
:D
Na jednom dílku je v pustině billboard s reklamou na Dungeon Twister 2, dobrej fór.
Born: Doupě je prostorné, tak počkáme, jak jsou na tom s časem ostatní a domluvíme to.
sydo
Jj, tomu jsme se smali uz na Zatroconu;) Vydareny vtipek.
sydo
No když se ti tam nebudou válet všude krabice jako posledně, tak se tam vejdeme :D
Dobře no, byl jsem tam před Vánocema, to je omluvitelné;) Chápu, že jsi balil krabice už i ze spaní :D
Ten DT2 se jim povedl. Na BGG mají pod tím obrázkem dobrý popis:)
Born
Drzoune drzá, tady by se dalo jíst i z podlahy! :)
Prosím ano, ano
Jsem pro kdykoliv, snad jen kromě 26.1. dopoledne.
EDIT: ...prosím pěkně :)
Havelock
muzes klidne zitra pres den... Ale pravidla da Sydo az pres vikend, rikal sice, ze to nema s kym hrat, ale nezistne jsem se nabidnul :-) Souhlasil :-)
rbx
S jakou radostí bych přišel, ale nebudu výjimečně v Praze a proto budu muset počkat po víkendu. Snad mezitím moc neohryžu monitor :)
Chybějící 3x1 dílek
Je to trochu offtopic, ale chci se zeptat kolik máte 3x1 dílků? Já jsem si zkoušel sestavit 3. scénář a zdá se mi, že mi jeden chybí.
3x1
ja mam 4 kusy
3x1
..no chlapi, ja ich mam v krabici 5ks..
[z jednej strany: 4x outdoor a 1 modry koridor; z druhej strany: 3x oranzovy, 1x modry a 1 oranzovy 'mrezovy' koridor bez stien]
to su 3 stvorce v linii.. (3 stvorce do L-ka mam 4ks)
3x1
Já mám taky 5 ks, ale když jsem stavěl 3. scénář tak mi chyběl jeden outdoor (zbyl mi jenom ten jeden co je z jedné strany oranžový a z jedné modrý)
3. scénář
Je v něm chyba v zobrazení dílků - najděte si oficiální errata a tam to píšou, že ten jeden máte nahradit dvěma jinými.
Elissa
Fakt? Mně teda ve 3. scénáři nechyběl, ale chybí mi jeden outdoor ve 4. scénáři ... mrknu na errata:-)
Marvin
Na jedné mapě je opravdu chybka (tuším, že 4ka nebo 5ka). Místo jednoho tilu 3x1 ta má správně být jeden 2x1 a jeden 1x1.
edit: U trojky jsem taky žádný problém při sestavování nepostřehl.
Mea culpa
Moje chyba, jedná se o scénář č. 4.
3x1
mate pravdu je ich 5 kusov, posledny sa mi valal naspodku krabice - skladujem to nastojato :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Frostpunk board game + rozšírenie
Akt. cena: 120 €
Končí za: 1 den