Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, válečná |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Francesco Nepitello Marco Maggi |
Rok vydání: | 2023 |
Dostupnost: | 18 obchodů (cca 3499–3584 CZK) |
Sdílej: |
Bude v CZ
Skvělá zpráva, hra vyjde v češtině od Blackfiru 🙂. Kdo bude hru překládat (@Michal-BF)? Pelly (@Pelly)?
Dá BF překlady sem před tiskem, aby to zkontrolovali a obešlo se to bez chyb :)
To zas bude v dunách nablito.
Aj keď Blackfire dosť kaká na zákazníkov ja im všetko u zadku, týmto si u mňa trochu šplhli a majú malého bludišťáka.
Keby sa im ešte podarilo priniesť aj druhé rošírenie, ktoré je vedené, ako KS Exclusive a celkovo spraviť bezchybný preklad hry, to by bol ďalší bludišťák + jeden zlatý.
Prej bezchybný překlad. Vtip za stovku tohle. :D
@Havelock preto píšem, že by to bolo skvelé, ale realita je vieme aká hah!
@GeneralX ja viem, preto píšem, že by to bolo skvelé, ale realita je realita
Já jsem mimo… zasekán na mnoho týdnů AH:LCG DL…
--------------------------
IN HOC SIGNO VINCES
Kdyby BF radši vydali aspoň nějaké rozšíření Eldritch Horror :(
@zluda Ještě nemám ani produkční vzorky, takže zatím těžko odhadovat. Kdybych to bral čistě podle toho, že Cyberpunk jsme odevzdávali v srpnu a výroba finišuje teď a Dunu jsme odevzdávali v prosinci… tak to úplně rychlé nebude. Ale nevidím 100% do těch produkcí.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.
@Michal-BF měl bych dotaz zdali mohu, plánují se i rozšíření The Spacing Guild Expansion, Smugglers Expansion. Nebo jen základ.
@Vampires Se základem vyjde rovnou i rozšíření Dune: War for Arrakis – The Spacing Guild. To druhé jmenované rozšíření je pouze kickstarter exclusive pro podporovatele crowdfundingové kampaně.
No, jsem zvědav na cenu.. jestli to bude taková darda jak na kickstarteru, tak nevim nevim.. ;)
Jak má vypadat ten cz retail oproti Kickstarter verzi co se týká obsahu? Všechny figurky včetně stretch goalu kromě KS exclusive, nebo sem naivní?
Pokud bude překlad bez chyb, budu navýsost spokojený. Oželím i to exkluzivní rozšíření. Ale bohužel všechny hry od BF, co mám, mají chyby. Tak i tady raději počkám až na reakce prvních hráčů.
Už se ví, kdy tahle pecka cca vyjde?
@VIZ0R Na oficiálních stránkách Blackfiru zatím svítí předpokládané datum zahájení prodeje srpen 2024.
Diky za info. Ja totiz nekde na jinem eshopu videl 31.5. tak jsem z toho zdivocel a potreboval zjistit, jestli si to tam nevycucali z prstu a asi ano 😄. To pak je tedy jeste cas, srpen je daleko.
Bude to opravdu vycházet ke konci srpna nebo došlo k nějakému zdržení?
Je Česká verze už s pravidly 2.0?
Michal psal v diskuzi pod eko stanicemi, ze ne, v krabici jsou pravidla v1. Zde ve slozce ke stazeni jsou revidovana pravidla od cmon v2, vcetne zapracovani oprav chyb z puvodnich pravidel a drobne balance.
Dobrá, děkuji. Pak už jen jedna otázka. Kolik chyb je v původních pravidel? 1.0 vs 2.0. Jestli je to na pár místech a dá se to opravit v pravidlech ve hře, tak OK.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Abyss EN
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 6 dnů