Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 45 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Abacus Spiele Albi Rio Grande Games Ystari Games |
Autoři: | Thomas Lehmann |
Rok vydání: | 2007 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 849–856 CZK) |
Sdílej: |
karta s č. 1
Dobrý den přátelé, mám jeden malý dotaz. Ať hledám jak hledám nemůžu najít čtvrtou kartu označenou malým číslem 1 v rozích, které pravidla doporučují použít pro první hru. Počet ostatních karet s malými čísly sedí, stejně jako celkový počet karet, žádnou jsem neztratil. Nemáte někdo podobnou zkušenost prosím? Díky :-)odpověď
Karta číslo 1 je Epsilon Eridani, když napíšeš do Albi, třeba ti ji pošlou.
karta s č. 1
Díky za odpověď, ale nemyslím "hlavní" kartu č. 1. Myslím jednu ze čtyř, které jsou označeny malými čísly (konkrétně u jedničky to jsou Kolonizační loď, Planeta drahokamů, Rebelské skladiště paliva a hledaná čtvrtá, která není v balíčku označená) A jak už jsem psal, žádná z karet mi fyzicky nechybí...
Poslední ze čtyř
Karta, kterou hledáš, se jmenuje Veřejné práce (karta vylepšení).
Díky
Díky moc! :-) Můžu se ještě zeptat ty ji ve své hře máš označenou zmiňovanými malými žlutými jedničkami v rozích? Karta mi opravdu nechybí, ale bez označení... :-(
zasa
Ano, je označená jako ostatní 3. Kuriozní chyba :).
Verejne prace
Ve hre by meli byt dve karty Verejne prace. A jedna z nich obsahuje tiskovou chybu a je jinak pojmenovana.
replikanti
Ano, karta se stejným obrázkem se jmenuje "Replikanti". V rámečku pak nemá text v závorce "nelze použít pro tuto kartu" jinak jsou identické :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zaklínač: Starý svět + Balíček dobrodružství
Akt. cena: 1650 Kč
Končí za: 24 minut