Divukraj: Dálava

xxxxxxxxoo hodnoceno 13x (Seznam vlastníků)

Divukraj: Dálava - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 80 min (reálná data)
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: budovatelská
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Autoři: Clarissa A. Wilson
James A. Wilson
Rok vydání: 2024
Dostupnost: 14 obchodů (cca 1189–1229 CZK)
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Suroviny ve 3D

Objednal jsem si v předobjednávce Divukraj Dálava a docela nemile mě překvapilo, že suroviny jsou papírové, ačkoliv v anglické verzi jsou plastové a kovové. Poradíte prosím, kde se dají sehnat, aniž bych musel koupit kompletní anglickou verzi?

1.8.2024 20:52:40

Já se té anglické tuze rád zbavím :-), problém je, že právě skrze komponenty byla hra dost drahá, takže je teď v podstatě neprodejná u nás, když je o nemálo dražší než CZ verze.

2.8.2024 10:05:14

Ano, REXhry to avizovaly předem, že kvůli ceně má CZ verze jen kartonové suroviny a neobsahuje navíc ani sólo. I proto mají obě hry zde na ZH samostatné záznamy.

O prodeji jen oněch surovin nevím, to se obávám, že budeš muset jít do ENG verze jedině.

2.8.2024 13:17:52 | Upraveno autorem (porovnej)

No já Dálavu rozbalil včera, ale věděl jsem z videa Rexíků že to tak bude. Já to budu každopádně řešit 3D tiskem, zatím mám vymodelovanou jen kotvu, ale od pondělí se vrchnu i na ostatní suroviny co jsou ve hře… hlavně ty lodičky si musím vytvořit :-D

2.8.2024 15:39:00

Řešíme to na Genconu, že bychom přivezli balíčky se surovinama. Je to trochu složitější, protože paralelně řešíme i to sólo a snažíme se to rozdělit…  

CEO REXhry a PlanetaHer.cz

2.8.2024 19:34:34

Měl by být časem dostupný upgrade pack v angličtině, kde jsou komponenty jako v Collectors ed. a také sólo. Ale to to asi Rexové dovezou dřív a je možné, že i cena bude od nich lepší.

-----------------------------------------------------
hlavni poskok v Tlapkashop.cz

3.8.2024 14:32:16

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Akt. cena: 630
Končí za: 21 hodin

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Caverna: Sedláci z jeskyní
Caverna: Sedláci z jeskyní