Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 80 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Zvířátka |
Herní kategorie: | budovatelská |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | REXhry |
Autoři: | Clarissa A. Wilson James A. Wilson |
Rok vydání: | 2024 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1189–1229 CZK) |
Sdílej: |
Suroviny ve 3D
Objednal jsem si v předobjednávce Divukraj Dálava a docela nemile mě překvapilo, že suroviny jsou papírové, ačkoliv v anglické verzi jsou plastové a kovové. Poradíte prosím, kde se dají sehnat, aniž bych musel koupit kompletní anglickou verzi?
Já se té anglické tuze rád zbavím :-), problém je, že právě skrze komponenty byla hra dost drahá, takže je teď v podstatě neprodejná u nás, když je o nemálo dražší než CZ verze.
Ano, REXhry to avizovaly předem, že kvůli ceně má CZ verze jen kartonové suroviny a neobsahuje navíc ani sólo. I proto mají obě hry zde na ZH samostatné záznamy.
O prodeji jen oněch surovin nevím, to se obávám, že budeš muset jít do ENG verze jedině.
No já Dálavu rozbalil včera, ale věděl jsem z videa Rexíků že to tak bude. Já to budu každopádně řešit 3D tiskem, zatím mám vymodelovanou jen kotvu, ale od pondělí se vrchnu i na ostatní suroviny co jsou ve hře… hlavně ty lodičky si musím vytvořit :-D
Řešíme to na Genconu, že bychom přivezli balíčky se surovinama. Je to trochu složitější, protože paralelně řešíme i to sólo a snažíme se to rozdělit…
CEO REXhry a PlanetaHer.cz
Měl by být časem dostupný upgrade pack v angličtině, kde jsou komponenty jako v Collectors ed. a také sólo. Ale to to asi Rexové dovezou dřív a je možné, že i cena bude od nich lepší.
-----------------------------------------------------
hlavni poskok v Tlapkashop.cz
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Akt. cena: 630
Končí za: 21 hodin
Caverna: Sedláci z jeskyní
Akt. cena: 1570 Kč
Končí za: 1 den