Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1949–2149 CZK) |
Sdílej: |
Quest builder - FFG
Ahoj, napadlo mě zde založit "příspěvkárnu" našich / vašich scénářů a kampaní. Podělit se s ostatními. CO vy na to? Respektive, je tu vůbec někdo kdo to dělá?!=)=DCHYBA
BTW, taky vám dnes nejdou přidávat popisky k žetonů cílů velitelům, lordům, vesničanům atd?
Quest Vault
Mne tie popisky nejdu odkedy oms zaregistrovaný.
Ja cez ten program robím mapy a questy, ale nehráme podla pravidiel Descentu ale vlastných takže... asi nemá cenu to sem hádzať. Navyše sa tiež ešte len učím. Ale rozhodne ten Vault doporučujem, je to zábava.
QVault
v blízké době se chystám trošku na to mrknout :) myslím, že jsem docela tvořivý v tomto, takže jak se mi povede nějaké dobrodružství stvořit a otestovat, tak je můžu zveřejnit pokud bude hratelné :)
Zaily
Mám to taky tak. Právě tvořím kampaň. Zatím sem dokončil mapy prvního aktu. Tak uvidíme jak to půjde dál a jak to bude hratelné=D=)
Merri
pošli nějakou ukázku, třeba jen první, zajímalo by mě jakým stylem na to jdeš a jak se to snažíš balancovat, aby jedna strana neměla moc velkou výhodu (to klidně popiš tu :) (předem díky za inspiraci, budu podobná témata vyhledávat i na FFG forech :)
První scénář
Tady je můj první pokus.. trošku jsem se inspiroval u jiných, a ještě to nemám odehráno, chystám se během nejbližších dnů, abych případně upravil obtížnost a vyrovnal ji :)
http://tools.fantasyflightgames.com/descent/home/11977/
Zaily = BLÁZEN
Tak ty si jinej blázínek. Za prvé já si na AJ rozhodně netroufnu=D možná překlad, a to se slovníkem, ale abych sem hodil pořádnej quest tak to fkt neee. Navíc sem se podíval na tu mapu a zatočila se mi hlava=D Někdy to zkusím určitě zahrát a dám ti report=) tady je má první mapa. Dělal sem to když tam nefungovali ještě popisky tak snad to bude pochopitelné=) http://uloz.to/xTg6mUCz/cesta-do-arhynnu-uvod-pdf
Quest vault
No je to první pokus a chtěl jsem to dát rovnou do AJ, ale určitě tam jsou nějaké chybky a tepve budu zkoušet ten balance, tak uvidím :) ty tvoje vypadají taky zajímavě, určitě je zkusím, minimálně s přítelkyní a pak poreferuju :)
kdyby byl zájem, tak není problém to moje dobrodružství přehodit do češtiny..
Questy
to: Zaily
Jestli se k tomu dostaneš, tak za překlad tvého questu bych byl rád, vypadá výborně.
Jinak Merri to máš taky super. O víkendu to zkusíme... Jen tak dál.
Usarny
Diky! Pak dej report jake to bylo. S kritikou a vyctem chyb nesetri! Diky:-)
Překlad
Hmm, ten překlad bych mohl, ale uvidím kdy se k tomu dostanu, teď mám dovolenou a jsem povětšinou pryč, ale poté by to snad šlo cca za 14 dní
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dungeons & Dragons: Skills & Powers rulebook
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 3 dny