Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1949–2149 CZK) |
Sdílej: |
Hrani Brno
Nazdar nenajde se nejaka skupina lidi co by hledala hrace navic?Hraní Brno
Ahoj, já hru mám a rád s někým vyzkouším :-)
Hledání hrdinů
take bych někoho přibral z brna
Hrdina
Hlásím se jako hrdina
Hrdina
Zrovna uvazuju nad koupi,a moc rad bych si to zahral. Takze jestli nekdo z Brna hleda hrdinu,tak jsem pro. Klidne napiste PM
taky
taky bych se pridal, ale ne na pravidelny hrani, spis narazove
Hrani
Taky bych to tak videl. Ze bychom se mohli nekde sejit (u caje,u piva) a vecer si zahrat. Takze musime pockat az nekdo se hrou navrhne nejaky termin :)
Kdo ma hru?
Je tu teda nekdo s hrou? Ja bych jinak radsi taky preferoval hrdinu, i kdyz v nouzi to vemu i za zlouna... akorat jsem to hral zatim jen jednou tak by to asi nebylo idealni.
Hra mám
Hru můžu klidně donést ale za Pana temnoty mě hrát nebaví
Worel
A s appkou?
Hraní Brno
Psal jsem, že hru mam a že si rad zahraji. Mystica ma otevřeno úterý a středa, v Black Oilu jsem nebyl. Rad bych se potkával i častěji na pravidelné hraní
Marwa, apka
Čajovna Mystika za mě není problém, pravidelnejsi hraní je horší času je málo.
Appka je v angličtině takže dokud ji neprelozi fanouskovska základna do češtiny tak nic pro mě
Appka
Na appku stačí jeden angličtinář, navíc ve více lidech je to podle me spis na škodu hrát bez overlorda.
Jinak hru mam v angličtině
Kolik lidí chce jít hrát do Mystiky
Tak kolik z nás je ochotno jit hrát pravidelneji Descent. Já jsem pro. U mě bohužel tak max i za 14 dní :/
Descent
Ja bych se rozhodne pridal a pak bychom se domluvili na nejake pravidelnosti. Jinak kdybych si mohl vybrat,tak pondelky,nebo stredy po 17:00.
Hrani
Souhlasim s tim se zkusit nejak sejit/dat hru a doresit pravidelne hrani na miste... ale ja bych byl pro.
Me nejvic vyhovuje Po/Ut od 17:00 (i streda pokud by to jinak neslo), pripadne i vikend kdyby se nekdy podarilo vsem sejit.
To worel: "U mě bohužel tak max i za 14 dní :/"
Tim myslis nejdrive za 14dni nebo 1x za 14dni? :-D
Kotilion
1x za 14 dní
Prvni quest
Takze co treba pristi pondeli (24.10.) bud v Black Oilu,nebo v Mystice? Ja tam muzu byt cca o pul 6
První quest
Mystica má otevřeno úterý, středy (alespoň tak mi to říkali)
Prvni quest
No tak Black Oil,ti maji do 23:00
24.10.
Ja jsem pro ten Black Oil. Taky by bylo dobre se domluvit na nejakem lepsim zpusobu komunikace, treba FB/discord?
Blackoil
Z mé může být
Blackoil
Za mě klidně taky
Black oil 24.10. 17:30
Takze domluveno, jsem vazne zvedavy jaka skupinka dobrodruhu se sejdeme :). Je teda nejaky dobrovolnik,ktery by vzal hru?
Rekapitulace
Takže pro pořádek - v pondělí 24.10. o půl šesté v Black Oilu na Kotlářské. Hru beru já - mám základní verzi hry v angličtině. Můžu vzít i tablet, když by jsme chtěli hrát RTL, ale to se asi uvidí podle toho kolik nás bude a jak bude zájem.
descent v cz
mužu vzít hru v češtině pokud bude zájem. Jinak o pul 6 v Black oilu ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Stezky Slávy
Akt. cena: 460 Kč
Končí za: 3 dny