Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1949–2149 CZK) |
Sdílej: |
Conversion Kit
Nějakým způsobem jsem propásl vydání newsky týkající se conversion kitu.dodatek
Není špatny dodat že první edice a conversion kit vam dohromady neudělají přechod na druhou edici, ale pouze umožní hrat s figurkama hrdinů a monster z první edice ve druhé
Ad dodatek:
To je pravda, ono je to v tý newse napsaný tlustým, velkým :-)
Není to nejlevnější, ale já třeba jsem rád, že krabice plné figurek nepřijdou vniveč.
prostupnost pravidel
Chtěl bych se zeptat znalců obou vydání, zda pravidla 2. edice se dají přenést na komponenty 1. edice. Zda lze zjednodušení 2. edice využít na set 1. edice - její komponenty, mapu, scénáře, ...
Prostě nestačí mi načíst pravidla 2. edice a hrát 1. edici?
pihory
No, dost jsem se tím zabýval a nejsem si jist, zda by vše mohlo fungovat. Budou chybět všemožné tokeny (to asi moc nevadí). Díly mapy nejsou totožné (čert ví, co to bude dělat s novým LOSem). Verze to bude hodně ořezaná (bez skillů, pokladů a hlavně karet overlorda) a nějaký scénář se může lehce stát nehratelným - buď overlord, nebo hrdinové budou moc silní.
Otázka je jak by to vypadalo s conversion kitem. Potom už zbývají vlastně jen předměty, skilly a karty overlorda. Tyto karty by se možná nějak vyrobit (nahradit) podařilo. Každopádně je dost práce. Prostě bych do jedničky jen přidal úkoly pro hrdiny, trošku potestoval a bylo by to fajn.
prostupnost pravidel
V zásadě bych v tom neviděl žádný problém, s trochou přiohnutí tu a tam by to mělo být fukční.
Akorát v 1. edici se hraje na vítězné body, v 2. se hraje na splnění úkolů - musel by se vymyslet nějaký mechanismus to zohledňující - např. hrdinové mohou být 2x poraženi (defeat), třetí porážka znamená automatické vítězství overlorda. Ovšem za otevření portálu hrdinové získávají +1 porážku (jinak řečeno, jako by všichni hrdinové byli za 3 vítězné body). Atd. Atp.
Prosím
Je mi to tak trochu trapné, ale proč to nezkusit. Descent Ed. 1 už sice nevlastním, ale i tak mám Runebound, který obsahuje 12 kompatibilních hrdinů. Našel by se někdo, kdo by byl tak laskav a naskenoval karty postav? A samozřejmě poslal :) Karty potvor jsou mi k ničemu, a proto originální conversion kit mi přijde jako celkem nesmysl kupovat. Díky :)
Havelock
Pošlu Ti to :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zaklínač: Starý svět - Mounted Eredin (shaded)
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 3 dny