Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1949–2149 CZK) |
Sdílej: |
českou nebo anglickou verzi?
Chtěl bych si koupit Descent, přemýšlím spíše o anglické verzi, neb tu čtu o ne moc zdařilém překladu a taky bych nerad půl hry česky a zbytek v angličtině. Předpokládám, že BF víc jak jedno max. dvě rozšíření nevydá.torao
Ahoj,
to zda pořídíš AJ nebo ČJ je jen na tobě a na tom co preferuješ. Pravdou je, že překlad do ČJ od BF není 100% a jsou tam chyby. Nicméně v oddílu "Ke stažení" si můžeš stáhnout a vytisknout opravená pravidla + další opravy, které kluci zde zpracovali. V AJ sice nebudou chyby, ale zase pokud plánuješ hrát s dětmi a sám AJ moc nevládneš, tak je to na zvážení, zda AJ verzi pořídit. Co se týče rozšíření, tak vydaných herních rozšíření je dost, ovšem co se jejich lokalizace týče, tak tam to značně kulhá a vydáno zatím v ČJ není nic a co jsem četl v diskuzích, tak plánují snad přeložit jen jedno. Jediné řešení je se podívat, které kluci zde již přeložili svépomocí a dali opět ke stažení. V české lokalizaci jsou pouze ČJ texty na veškerém herním příslušenství. Jak jsem psal výše, vše si můžeš stáhnout zde, krom almanachu, který jako jediný chybí.
.
jasne, doporucuji anglickou verzi - muzes to brat jako skolu hrou - zahrajete si vybornou hru a procvicite si zaroven cizi jazyk :)
českou nebo anglickou verzi?
Také doporučuji spíše anglickou verzi. Důvody?
1. Česká má chyby.
2. Budou ti chybět lokalizace rozšíření. A kombinovat anglické a české části je fakt hrůza.
díky
Díky všem za odpovědi, potřeboval jsem se ujistit, že moje úvaha o koupi ang. verze je krok správným směrem.
Ještě se zeptám, které z rozšíření by jste doporučili?
torao
Labyrinth of Ruin nebo Shadows of Nerekhall
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lušťovky
Akt. cena: 60 Kč
Končí za: 9 dnů