Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1949–2149 CZK) |
Sdílej: |
Automated monster variant (EN) a Micro Campaign
Narazil jsem na BGG na dvě velmi užitečné úpravy - první, kterou mám tedy otestovanou starší verzi automated overlord a umožňuje hrát coop bez overlorda díky použití karet, které Redjak navrhl - je třeba karty vytisknout a poté vám určují akce/targety monster, kdy používají ability atd. Tato aktuální verze je upravená i pro kampaň, kde ke každé misy mají monstra popsané své úlohy a "co mají dělat za akce pokud ..." Doporučuji vyzkoušet, když se kouknete na soubory s kartami, tak vypadají moc dobře vymyšlené. Zároveň od stejného autora velmi doporučuji Delvendeep expansion - je to v podstatě taková neoficiální náhrada za coop expanze které vycházejí od FFG.to by
mohlo být super.. jen škoda že jsou hráči co by to potřebovali v češtině :)
BGG
ten micro campaing doporučuji, není tam toho textu moc, tak stačí když to někdo přeloží (pokud bude zájem, klidně to zítra sepíšu a hodím sem)
Karty bych taky přeložil u toho automated, ale nechce se mi moc drbat i s tou grafikou, mám teĎ celkově moc málo času :(
překlad Descent Micro
https://docs.google.com/document/d/1iCnfZyxipTg0MaXw8if16BRP8EKRpcqNU2G8QZnJXrg/edit?usp=sharing
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Alhambra
Akt. cena: 270 Kč
Končí za: 15 hodin