Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Novověk |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | vydání ohlášeno |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nestore Mangone Simone Luciani |
Rok vydání: | 2023 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Podle mě to zatím nikdo neoznámil, ale hra potřebuje jedinou lokalizaci a tou jsou pravidla. Jinak na komponentech neni jediný text.
Je to tak. Ale i právě diky tomu, by to byl dobrý kandidát pro CZ/EN verzi, kterou často dělá TlamaGames. Moc bych se přimlouval, kdyby se do toho chtěli pustit ideálně v deluxe verzi. Ta hra je za mě úplná euro pecka. Snadno čitelná, ale s bohatými možnostmi hraní.
Deluxe doplňky se dají dokoupit v TG eshopu. Kromě seals a mincí tam snad ani jiná deluxifikace není.
Byly nějaké zkazky, že by to chtěl někdo v ČJ vydat, ale to se asi nepodařilo dotáhnout.
Co vím, tak v té deluxe verzi byly rovnou i nějaké další varianty hry, které buď přinášely nové možnosti do hry, urychlovaly start apod. Hrál jsem to jen se třemi takovými vylepšeními a hru to nijak zásadně nezesložitilo, ale příjemně doplnilo…
Nicméně oznámení v CZ stále napjatě očekávám v jakékoliv verzi :D.
Jo ty myslíš mini rozšíření Great Ship, Pirates a Animal companions.
Ty jsou taky dostupné na jejich stránkách. Mají tam vlastně dostupnou i Collector's Edition.
Dnes oznámil MINDOK.
Zatím jen základ
Milovníci hardcore euro jásejte a tři dny se radujte. Kéž by k tomu vyšlo v češtině i nějaké to rozšíření…
Třeba časem. #Darwin's Journey: Fireland Expansion by to ale hodně chtělo. Navíc, na podzim by mělo být nové velké rozšíření odehrávající se v Oceánii.
Myslim ze rozsireni z toho dela kompletnejsi hru, ale zaroven - je to vsechno jazykove nezavisle, takze neni duvod brecet.
Měl jsem možnost se zatím dostat jen k jedné partii základu ve dvou hráčích a i tak jsem neváhal pořídit za těžký peníz collector's edici:)
I @Cimm sahnul po takovydle suchy eurovce? Hmmmmm, budu to muset taky uz vytanout :-D
No, zase tak suchý mi to nepřišlo. Hrálo se to fakt příjemně, hra ti dává spoustu momentů se dlouze zamyslet, co chceš udělat a přesto to nebylo bolestivý přemýšlení. Skvělý se rozhodovat, kam jít první zadarmo, protože obsazená místa už stojí peníze, kterých není nikdy dost. I ten systém vylepšování workerů je strašně fajn. Navíc je hra krásná. Ta chuť to zahrát znovu tam byla okamžitě, narozdíl třeba po zahrání Kutné Hory.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Ora et Labora
Akt. cena: 1400
Končí za: 21 hodin
Project L + Ghost Piece + Finesse Expansions
Akt. cena: 2175 Kč
Končí za: 3 dny