Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Netrunner Regionals 2016, Prague
Regionals Praha Android: Netrunner 11.6.2016Legálnost
Měl bych dotaz je na takhle velkých turnajích legalní tohle:
Android: Netrunner - 2015 World Champion Corp Deck
VitekS
Bohuzel korporacni balik legalni neni. Jelikoz obsahuje karty z NAPD MOST WANTED LISTu, ktere davaji tomuto decku -9 influence.
https://images-cdn.fantasyflightgames.com/filer_public/de/bb/debb8a85-d0db-40d7-8b62-be12260f2fa7/adn_tournament_rules_v302.pdf
Str. 7
Co se tyce runnerskeho champ. decku, tak tam bych problem v legalnosti nevidel (co se tyce NMWL)
Beholder
Takže kdybych je vyměnil za jiné tak je to bez problému, předpokládám.
Runnera mám, sice takový funny ale není nejhorší :D
VitekS
Problem v kartach jako takovych by byt nemel. Jsou to normalne legalni karty s jinym designem. Neco jako proma. Takze je muzes vyuzit jen ne v takove sestave jak jsou postavene.
VitekS
myslim, ze resis zbytecnou vec ... vzhledem k tomu, ze tyto oba baliky FFG jeste neprodava ani v Americe, tak neverim, ze se do 11tyho cervna zacnou prodavat v CR ... ale uprimne - uz na ne taky docela cekam .. :o)
Nebylo by jednodussi postavit nejakej balik z http://netrunnerdb.com ? Poslednich nekolik "deck of the week" byly korporatni...
Balík
no u mě je problém že mám malý cardpool pro korpy :D
další
ještě jeden dotázek jak jsou na tom karty co vyšli v draft packu, kromě identit
.
S kartami z draft packu by si nemal mat problem.
Jedina podmienka je, ze ked hras aj normalne karty aj draft pack karty (alebo alt-arty), tak ich potrebujes mat v nepriehladnych obaloch.
hnidopich Krasty to Snowcub:
dovolím si poznamenat, že s neprůhlednými obaly by se těžko hrálo. Ale je mě jasný, že si myslel obaly s matnou zadní stranou.. :o)
zároveň musím poznamenat, že organizátor turnaje může alt. art karty, cizojazyčné karty a karty z draft packu zakázat ... ale myslím, že tato varianta nehrozí :o)
počkejte ale až seženu japonskou (nebo aspoň čínskou) mutaci karet! To bude teprve dohadů, co že to vlastně hraju... :o)))
to krasty
ja zvyčajne používam dragonshield leskle? to ich nemôžem používať? ty pišeš, že matné musia byť.... :D :D :D
spáááááááááááááááááááááááááám!!!!!!
peace ;)
ale Matko
čti vety až do konce ... píšu ".. s matnou zadní stranou" .. to myslím "dragonshield" splňují .. :o)
Krasty
Japonské moc neseženeš, už jsem se po nich koukal. Dostaní pouze u domorodců :D
@VitekS
btw nejsou k dostání ani u domorodců .. ale věřím, že bude nějaký dotisk a ten už by třeba sehnat šel .. uvidíme :o)
matna != nepruhledna
Jen k tem obalum, podle pravidel museji byt celobarevne nepruhledne. Matne/leskle je trochu neco jineho.
Krasty
Tak Android v japonském jazyce nevyšel. To co je na netu, si nějaký japonec vyrobil homemade :D
A
Mel bych malou prosbu, jestli by někdo nebyl ochoten na toho 11.6. půjčit 3x Sure Gamble a 1x Oracle May. Po návratu z Anglie to jaksi doma nemůžu najít :D
VitekS
no problem ... vezmu to s sebou ... teda tu Oracle May doufám nezapomenu přibalit... :o)
ANR v japonštině
vyšel zcela oficiálně, žádný homemade, viz třeba: http://www.play-asia.com/android-netrunner-japanese-ver/13/709rkl
a zde ofiko japonský publisher: http://www.arclight.co.jp/ag/
@Julian: ano trochu jsem si tu popletl slůvka matné a neprůhledné a hned mě někdo chytil za slovo... :o)
ANR JP
OK, škoda že to play-asia má krapet předražené( je třeba připočítat clo)
cesta
Jaké je nejbližší zastávka krtka?
cesta
Andel
cesta
ok, děkuji
Vitez?
Tak co urval to (opet) Julian? :o)
bohuzel
2. misto jen. Andromeda me v posledni hre totalne failnula
oouups
aj to mě mrzí, tu hru, kterou jsem s ní vidět to byla jasná domina-nce ... ale holt stane se ... postnes nekde decklist? Docela by me zajimal... :o)
btw z toho vyplyva, ze jste museli hrat dve finalovy hry ... to musela bejt pritelkyne toho polaka stestim primo bez sebe... :o)))
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zaklínač: Starý svět - nová ve folii
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 15 hodin