Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Mephit Netrunner Store Championship Prague 7.3.2015
sobota, 7. března 2015, 11:00bratislava
ahoj, z Bratislavy sa chystáme dobehnúť ku vám na store champ, potrebujete vedieť presný počet, prípadne, nejako sa predregistrovať? zatiaľ viem, že sa chystáme aspoň štyria dobehnúť.
pravidla
Jaké pravidla, respektive jaký systém při nějakém počtu hráčů se tam bude hrát? A jaký zhruba časový plán ten turnaj má?
Order n chaos
ahoj, bude už legálny order n chaos u vás?
order chaos
ja doufam, ze jo, uz ho mam koupenej
order & chaos
bude legalny. Predregistracia nie je nutna, kto pride ten hra... V pondelok bolo na "treningu" 7 ludi, tak by ta ucast mohla byt slusna...
2 ks v sobotu
Hodoninska skupina hlasi ucast 2 lidi...to jen tak, aby se vedelo :-)
bratislava
zatial viem o piatich ludoch z BA, ktorí prídeme
Report
Rank Name Prestige SoS RW CW W-T-L
1. T.P (Leela Patel / Near-Earth Hub) 10 35 2 3 2-1-1
2. Julian (Chaos Theory / Engineering the Future) 10 37 2 3 2-1-1
3. Peekaysk (MaxX / Replicating Perfection) 15 35 4 4 4-0-0
4. Watzlav (Kate "Mac" McCaffrey / Engineering the Future) 11 25 4 2 2-2-0
5. Twada (Noise / Near-Earth Hub) 9 37 2 3 2-1-1
6. Jirka (Noise / Near-Earth Hub) 8 33 2 2 0-4-0
7. Matko1986 (Ken "Express" Tenma / Near-Earth Hub) 8 27 2 2 1-2-1
8. Jarda (Whizzard / Engineering the Future) 7 31 1 3 1-2-1
9. Petr (MaxX / Titan Transnational) 7 28 2 2 1-2-1
10. Fuchso (Rielle "Kit" Peddler / Titan Transnational) 6 33 1 0 0-1-2
11. Kucerina (Andromeda / Cerebral Imaging) 6 26 1 0 0-1-2
12. Dusan (Valencia Estevez / The Foundry) 4 28 0 0 0-1-2
13. Ivan (Kate "Mac" McCaffrey / Replicating Perfection) 4 25 0 0 0-0-3
Report?
Ahoj, docela bych chtěl začít netrunnera hrát...samozřejmě nejvíc mě lákají turnaje apod. Jak to vidíte, bude to spíš letos už jenom umírat nebo naopak s novým rozšířením se to zase začne hrát. Jde mi o to jestli má cenu do toho naskočit :) Každopádně bylo by fajn kdyby vítěz napsal aspoň mini report z akce + nějaké foto :)
umirat?
tomuto nerozumiem, nechapem prečo by hra mala začať upadať, ešte ostala celá jedna frakcia corpy bez deluxe, rozširenia prinašajú vždy niečo nové, takže nevidím dôvod na obavu z upadania hry...
čo sa tyka naskočenia, odporučam, ak maš v okoli s kym hrať tak určite na začiatok ti stači core + par malých datapackov na zoznamenie a potom už zaleží len na tebe a tvojich financiách ako sa rozhodneš, každopádne na kompetetivne hranie, určite všetko nepotrebuješ, aspon nie na začiatok, čo je tiež plus :)
upřesnění "umírat" :)
Nemyslel jsem to z pohledu podporování hry ze strany vydavatele, ale byl to dotaz na komunitu kolem hry v ČR a SR. Jestli se rozrůstá, či stagnuje, nebo se zmenšuje. Hrál jsem SW LCG a bohužel to tady jaksi úplně umřelo, tak jsem se ptal lidí co byly na Store championshipu jak to vidí oni. A matko jaký byl store champ na slovensku? :)
to Farbicz
jasné, ja som to pochopil...
nám za posledný rok hrači len pribudli, teraz k nám začali chodiť aj traja z Hodonína, čo je tiež super, myslim že hra ma stale veľky potencial novych prilakať..
starwars - podla mna umrelo preto že hra je totalne zle spravená, však ako inak vysvetliť hned restricted list, a to su vonku kolko 2 cykly? tak asi sa niekde stala velká chyba, že už treba niečo obmedzovať
store v Bratislave bol vydarený rozhodne, bolo 20 ludí, prišli 4 z rakuska, 4 z madarska a 2 z hodonína..takže učasť aj atmosfera super...
moj vykon bol otrasny podpisal sa pod neho strore v prahe, kedy som cely den hral, potom cestoval naspať a v noci ešte doladoval baliky na nedelu, takže moc sa od toho čakať nedalo a tak to aj dopadlo, kedy som po piatich kolach swissu mal 1 vyhru, 2 remizy a 2 prehry, takže velká slabota, ale vzhladom na unavu mi to akosi bolo uplne jedno...každopádne ešte budúcu nedelu je asi posledny store vo viedni, a potom sa začne priprava na regionalky, ktoré budu aj v BA upresním a vypišem datum neskôr.
praha
Hravat chodime v pondelky do mephitu, vzdy tam su aspon 2-4 ludia, pred turnajom bolo az 7 ludi. Zahras si vzdycky. Nie je problem sa dohodnut na hrani aj v ine dni - pre mna idealne vikend (ide leto a hranie netrunnera na vysehradskych hradbach je uplne ppc). Novi ludia sa ukazuju, ale zatial sa nijak velmi si myslim nepridavaju - nemam pocit, ze by niekto novy zacal chodit pravidelne (ale mozno sa mylim). Kazdopadne - kup to krabicu od syda a radi ta privitame :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Revolver
Akt. cena: 799 Kč
Končí za: 12 dnů