Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Brno
Zajímalo by mě, kolik je zde lidí z Brna, kteří by byli ochotni čas od času si sednout a ponořit se do cyberpunkového světa Netrunnera?kdykoli, kdekoli
Mě si napiš, že bych sem tam zahrál :)
kdykoli, kdekoli
Mě si napiš, že bych sem tam zahrál :)
tak se taky hlásím
mimochodem, vidím, že máš i Androida deskovku, co dát někdy i tu?
re:amis
Jojo.. můžeme dát občas i Androida.. ten je sice časově krapet náročnější, čas si na něj ale taky udělám.. ;-)
Taky taky :)
A popravdě čím dřive tím lépe pro mě :)
Středy - pravidelné hraní u dřeváka
Pravidelně se scházíme ve středy, mezi 17:00 a 18:00 v pivnici u dřeváka http://www.lunchtime.cz/u-drevaka/
Všichni, kdo se o hru zajímají, nebo ji chtějí vyzkoušet jsou zváni. Zaučení, nebo půjčení karet není problém, takže se dá začít bez vstupních investic.
Pokud středa odpadne, napíšeme to v tomto vlákně, nebo se informujte přes soukromou zprávu.
30.1.2012 - Dřevák
Středa s velkým S. Sešli jsme se v 5ti a hry byly v duchu, kdy nováčci drtili staré matadory této úžasné hry. 1. hra vypukla kolem 17:30, poslední končila ve 23:00. Každý odehrál od 4, do 7mi her.
Juris (lev salónu) - NBN, Making news a Anarch, Noise
pAblO (lvíče) - Jinteki, Personal evolution a Criminal, Gabriel Santiago
Alliada (lvíče) - Weyland, Building a better world a Anarch, Noise
JayDee (koťátko) - HB, Stronger together a Anarch, Noise
amis (koťátko) - Jinteki, Replicating perfection a Anarch, Noise
Opět zveme lidi, kteří se chtějí další středu přidat, podívat, nebo jen fandit. Místo opět dřevák.
Špatná karma byla včera, to a spoustu dalších faktorů zapříčinily, že jsem včera odcházel s brekem :-)
hraní
Zdarec, než do toho pujdu tak bych si to chtěl nejdřív omrknout, ale středy mě vychází pouze 2 do měsíce. Je někdo ochoten i o víkendu si někam sednout? Bydlím v Bystrci.
to morpheus
Já jsem na tom se sobotami špatně. Někdy nejsem v Brně a jindy zase nemám čas. Osobně jsem rád, že mi vychází ty středy.. ;-)
poslední dva posezení u Dřeváka
Poslední dva středeční večery se konaly v menším (komorním) počtu hráčů.
6.2. - jsme se sešli pouze s Amisem a odhrali 4 hry. Amis hral třikrát za korporaci a jednou za runnera.
amis - Jinteki, Replicating perfection a Anarch, Noise
pAblO - Jinteki, Personal evolution a Criminal, Gabriel Santiago
Nutno podotknout, že korporaci se nepodařilo ani jednou zvítězit. Jak jen ty mizerné Jinteky postavit a zahrát??? :-)
13.2. - jsme se sešli s Jurisem a Martinem (potenciálním novým hráčem). Odehrali jsme blíže neurčený počet her.
Juris - HB, Engineering the future a Anarch, Noise
pAblO - Weyland, Building a better world a Anarch, Whizzard
Martin - vypujčený runnerský balík od pAblA
Největším překvapením večera byl dle mého názoru Whizzard, který byl postaven na "make corp poor" systému a pomocí Vampa a Account Siphonu byl schopen se pokaždé (cca. 3x-4x) vypořádat s HB.
Jediná korporace, která byla schopna tento večer párkrát obstát byli Weylandi. :-)
Doufáme, že Martina Netrunner chytne a za plánované dva týdny opět dojde si zahrát.
Rádi U Dřeváka přivítáme i další nové hráče.. ;-)
P.S. Příště se bohužel nejspíš nebudu moci dostavit. Pevně věřím, že ostatní by ale případné zájemce rádi přivítali.
6.3.2013
Dnes je akce v dřeváku zrušena, tak snad nikdo nepřijde.
27.3.2013
9.4.2013
1.5.2013
Dnes je akce v Drevakovi zrusena.
15.5.2013
Dnes je akce v Drevakovi zrusena.
Posezení U Dřeváka
Od příštího týdne budou herní večery s Netrunnerem přesunuty na pondělky. Místo zůstává stejné (v hospodě "U Dřeváka" - http://udrevaka.cz/). Osobně se tam budu objevovat od 20hod. Někteří hráči tam už ovšem mohou být od 18hod. Kdyby se toto pravidelné posezení někdy v budoucnu nekonalo, budu se snažit o zrušení dát předem vědět v tomto topicu. V případě zájmu přijďte změřit síly! ;-)
turnaje
ahoj,
zajímalo by mě zda jsou v plánu nějaké turnaje, třeba 1x do měsíce o víkendu s větší účastí. Rád bych do Androida šel, ale pokud nebudou turnaje tak se mi to neoplatí kupovat.
morpheus
Tak to jsme dva co by rádi turnaj (blíže než v Praze). Ptal jsem se už na Deskožroutu, ale tam byla zatím nulová reakce (nevím co si o tom myslet :) ). Tady jsem zatím jen soukromou zprávou kontaktoval pAbla a ptal se ho na hraní v Brně (kolik jich je, zda by nezkusili nějaký turnájek, atd...) a psal mi, že o by nebyl turnaj špatný a že kdyby něco tak to tady vyhlásí.
Já jsem z Havířova, což je 20 km od Ostravy, takže dejme tomu "ostravák" a tady je to zatím pravděpodobně mrtvé. Vím o pár lidech co hrají v Ostravě, ale na turnaj zatím asi není pomyšlení. Takže další nejbližší metropole je Brno :). Takže uvidíme.
turnaje
Já jsem taky pro turnaje. Otázka je zda tady na to budou lidi.. :-/ Jak se sejdem, tak to proberem.
BTW. Dnes se hraní U Dřeváka nekoná.
turnaje
snad by přijeli lidi z celé republiky i slovenska. Kdyby byli ceny od FFG tak by to lidi snad přilákalo.
morpheus
kit od FFG by byl jistě skvělý, ale to už by chtělo zázemí nějakého e-shopu, protože ten jediný může o kity zažádat. Já osobně bych měl radost i z nového datapacku jako cenu :)
turnaj v Brně
Myslím, že ceny řešíte předčasně. Zatím nevím o dostatečném počtu lidí, kteří by se turnaje zúčastnili. Z Brna vím akorát o mě a ještě jednom hráči, který by do toho určitě šel. Jeden hráč váhá a zbytek buď neznám nebo se nevyjádřil. Kdyby se našel někdo další, tak mi prosím napište, abychom věděli, zda má cenu něco takového organizovat.
pAblO
Zkus něco napsat i na Deskožrouta jestli jsi tam regnutý, třeba budeš mít větší úspěch než já :). Nevím totiž, jestli tady úplně všichni z Deskožrouta ještě chodí.
Brno - spoluhráči
Zdravím,
hra mě tématicky i mechanicky nadchla a zvažuji, že bych do ní začal sypat peníze. Než do toho ale půjdu tak by mě zajímalo, jak velká a seriózní komunita (z hlediska nakupování dalších data packů) tu v Brně je. Scházíte se alespoň dvakrát za měsíc? Pokud ano, máte se hrou dlouhodobější plány?
Předem díky každému za relevantní odpověď.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
PARIS
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 2 dny