Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Amygdala - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: strategická
Čeština: není
Vydavatelé: Game Brewer
Autoři: Michael Kiesling
Wolfgang Kramer
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vydejte se na cestu do hlubin lidských emocí prostřednictvím hry Amygdala, kde se stanete architekty mysli, ovlivňujete nálady a budujete vlastní emocionální krajinu. Každé rozhodnutí vás přibližuje k vítězství ve světě naplněném emocemi a strategií.

Amygdala je ideální hrou pro 2 až 4 hráče od 12 let, kteří mají rádi strategické hry s jedinečnou atmosférou. Na jednu partii byste si měli vyhradit zhruba 60 až 90 minut. Hra je určena jak pro zkušenější hráče, tak pro ty, kteří si chtějí užít odlehčený rodinný zážitek plný zajímavých herních mechanik.

V balení Amygdaly objevíte bohatě ilustrované herní desky plné emocí. Každý hráč obdrží desku hráče, na které bude moci rozvíjet svou strategii. Hra obsahuje celkem 72 žetonů zdrojů, figurky nálady, neuronové mince a destičky emocí, jejichž umístění rozhoduje o vašem úspěchu ve hře. Grafické zpracování Anastasii Cartovenco z Ukrajiny vytváří vizuálně poutavé a barevně bohaté herní prostředí. Pravidla hry, která jsou součástí balení, jsou jasná a přehledná, takže se snadno dostanete do herní atmosféry.

Příprava hry:

Příprava hry začíná umístěním herní desky Amygdaly do středu stolu. Na základě počtu hráčů otočte stranu herní desky odpovídající správnému počtu (2–3 hráči nebo 4 hráči). Na každý květ lotosu na herní desce umístěte žetony zdrojů podle pravidel. Poté si každý hráč vybere svou barvu a obdrží desku hráče, 21 destiček emocí, 7 žetonů nároků, figurku nálady, žeton myšlenky a ukazatel vítězných bodů. Tyto součásti si připravte do své herní oblasti podle instrukcí a umístěte je na příslušná místa na desce hráče. Hráč, který má nejstarší vzpomínku z dětství, obdrží žeton začínajícího hráče a hra může začít.

Průběh hry a herní akce:

Hráči se střídají ve svých tazích ve směru hodinových ručiček, počínaje začínajícím hráčem. V každém tahu si můžete vybrat jednu z následujících tří hlavních akcí. První možností je získání žetonů zdrojů – vaše figurka nálady musí ležet na kořenech květu lotosu, odkud chcete zdroj získat. Pohybujete se po desce zdarma, ale pokud přejdete přes květ s žetonem okolností, musíte zaplatit 1 minci. Druhá možnost spočívá v umístění destičky emocí na desku Amygdaly – za tuto akci musíte zaplatit odpovídající zdroje a umístit destičku do příslušné oblasti. Poslední akcí je umístění žetonu nároku, kterým si zajistíte možnost získat vítězné body na konci hry v dané barevné oblasti.

Zisk vítězných bodů: V průběhu hry hráči získávají vítězné body několika způsoby. Nejdůležitějším mechanismem pro získávání bodů je vytváření propojených sítí emocí na herní desce. Kdykoli umístíte novou destičku emocí a ta se připojí k již existující síti stejné emoce, získáváte 1 vítězný bod za každou propojenou emoci. Dále můžete získat body za různé bonusové předměty (např. žetony snů), které během hry nasbíráte, nebo za umístěné žetony nároků v jednotlivých oblastech.

Konec hry a vyhodnocení:

Konec hry nastává, jakmile některému hráči na desce zbývá pouze 5 destiček emocí. Po odehrání posledního kola každý hráč vykoná ještě jeden tah. Poté následuje závěrečné bodování, kde se vyhodnocuje počet emocí v jednotlivých barevných oblastech. Hráči s největším počtem emocí v dané oblasti získávají body za 1. místo, 2. místo a 3. místo, přičemž počet vítězných bodů závisí na počtu hráčů a umístění žetonu nároku. Po vyhodnocení všech oblastí a bonusových bodů se hráč s nejvyšším počtem vítězných bodů stává vítězem.

Autor: Azifaral

Vybíráme z Bazaru

Duna impérium
Duna impérium
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas