Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | kooperativní |
Čeština: | undefined |
Vydavatelé: | Ravensburger |
Autoři: | Scott Rogers |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Co vime
Vyjde 1.8. Cena 30$. Po uspechu Jaws dalsi kultovka od Ravensburgru. Coop, neco jako lehci Nemesis. Pekny figurky. Urcite budu sledovat :)...
A hlavne to nie je ukradnutý dizajn ako v prípade USCSS NOSTROMO od podvodníka Aldebarana "Wonderdice" Geneste. To som si najprv nadržane predobjednal, keď po roku a pol stále hru nevydal, ledva mi vrátil peniaze.
O poriadnej napínavej stolovke originálneho Aliena snívam od malička, snáď ma Ravensburger nesklame (hoci predbežná cena sa mi zdá trochu podozrivo nízka).
wau
Jaws a Horrified od Ravensburger mám a tohle si určitě nenechám ujít taky :)
...
Taky urcite beru... Nemesis vyzral tema lacinou kopii a Aliens, another glorious day teda gameplayem nic moc a to skladani tuny figurek taky nic pro me. Jaws od nich mam a je to sranda a hezky to kopiruje film, verim ve stejnou notu! Pleas:)!
"I want to play a game." Jigsaw
Já koukal na gameplay a přijde mi to až příliš jednoduché, nemyslím obtížností, ale spíš komplexitou. Z toho co jsem viděl jsem měl pocit, že v té hře vlastně není co vymýšlet.
Vnímám tu hru spíše jako rodinou než hráčskou…myslím že se synem (8) nás bavit bude, Horrified nás baví a ono to vlastně bude dost podobná hra…
Pocit, že na tom přece není co vymejšlet mám u Ravensburgeru snad s každou novou hrou, ale ve finále mě bavily všechny, protože jim to přes ty jejich primitivní koncepce prostě funguje. Ať už šlo o Jurský Park, Čelisti, nebo už zmiňované Horrified. Největší eklhaft jsem pociťoval při shlédnutí game playů z Back to the Future a nakonec jsme to hráli snad měsíc v kuse. A přitom je to taková blbost :-) Hoď kostky, zahraj akce...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dominion Roh hojnosti
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů