20 Strong: Hoplomachus Victorum

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

20 Strong: Hoplomachus Victorum - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–1
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Fantasy, Starověk
Herní kategorie: strategická
Čeština: není
Vydavatelé: Chip Theory Games
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Tento popis ještě nebyl definitivně schválen. Pokud chcete, můžete zkusit navrhnout vhodnější verzi, která by lépe odpovídala ideálnímu popisu.

Ve hře 20 Strong: Hoplomachus Victorum se hráč může vrátit do světa Hoplomachus, vylepšit si svou omezenou zásobu kostek a převzít roli jednoho ze čtyř ikonických hrdinů ve snaze zničit jednoho z obávaných Plutových zrozenců. Pozor: hrdinové, které si nevybereš, se proti tobě utkají ve smrtících bitvách, a jakmile porazíš všechny tři, okamžitě se přeneseš do finálního souboje!

 

Hoplomachus Victorum je jedním z balíčků původní trilogie balíčků pro systém 20 Strong pro jednoho hráče. Každý balíček v sérii 20 Strong je postaven na základní sadě pravidel a hraje se pomocí jedné sady 20 kostek (a také jednoho jediného žetonu). Každý balíček však přidává jedinečná pravidla a odbočky k základnímu systému, což vede k tomu, že se jednotlivé balíčky hrají velmi odlišně.

 

Cílem hry ze systému 20 Strong je postupovat skrze balíček karet, přičemž každá karta nese jedinečnou výzvu. Tato výzva může mít podobu nepřítele, unikátního scénáře nebo jiného požadavku. Výzvy obvykle vyžadují ke splnění určitý počet úspěchů, které získáte hodem sady 17 speciálních kostek s různou stěnami (tyto kostky spolu se 3 nastavitelnými kostkami statistik tvoří „20“ ve hře 20 Strong).

Autor: Pizin

Vybíráme z Bazaru

Temné znamení: Prokletí faraona - Nová
Temné znamení: Prokletí faraona - Nová
Akt. cena: 302 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas