Program na překlad karet a pravidel

Ahoj 

mám dotaz, jaký program používáte na překlad pravidel a karet ze skanu v pdf ke hrám. Používal jsem photoshop, ale nemám originální verzi a nyní už jej nemohu používat. Na pravidla by se dal používat PDF Creator, což by bylo fajn, ale nevím jaký program použít na skenované karty, aby se vymazal text.

děkuji 

6.6.2024 14:27:16 | Upraveno autorem (porovnej)

https://www.google.com/search?q=odstran%C4%9Bn%C3%AD+textu+z+obr%C3%A1zku+NOT+photoshop

https://www.google.com/search?q=odstran%C4%9Bn%C3%AD+textu+z+obr%C3%A1zku+-photoshop

Z toho mi vychází třeba:
https://snapedit.app/cs/remove-text
https://cz.softorbits.net/how-to/how-to-remove-text-from-a-picture-cs.html
https://monica.im/cs/image-tools/remove-text-from-image
https://www.canva.com/cs_cz/help/image-editor/
 

Pokud pokukuješ po nějakém konkrétním, třeba ossw nástroji, hledej přímo nápovědu k tomu nástroji, zase tolik jich neznám a nevím, jestli to nějaký umí úplně jednoduše a zdarma (GIMP, Paint.net, Krita…). Já to dělal teď jenom na kousku v Kritě a ručně. Trochu práce, ale na jedno použití mi to stačilo.

7.6.2024 08:36:06

@easterlingi: vlastně nevím, na co konkrétně se ptáš. Podle názvu téma diskuse je to na překladový nástroj. Podle popisu v textu nástroj na odstranění textu z obrázku. Zkus se vyjádřit srozumitelněji a ideálně přejmenovat téma podle toho, co vlastně chceš.

7.6.2024 08:39:20

Já používám na čištění Adobe Photoshop. Navíc po zabudování AI je to opravdu rychlé. Na tvorbu CZ verze Adobe Acrobat nebo napíšu skript pro nanDECK (nástroj vyvinutý čistě na tvorbu karet).

7.6.2024 14:03:51

Vybíráme z Bazaru

Vzhůru do stínadel - původní desková hra
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas