Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Inserty a vychytávky - Herman
Ahoj, navrhuji inserty do her. Při návrhu dbám, aby byl insert nápaditý, lehký, rychle vytištěný a tím cenové přístupný.
Pokud máte nápad, požadavek, je možné se domluvit, napište na herman.cze@gmail.com
Objednat zle zde: www.insertyherman.cz
Facebook: https://www.facebook.com/Herman.inserts
YouTube: kanál Herman
Discord: https://discord.gg/hcfCDwZWV7
Novinky/TOP: Vše najdete aktuální na stránkách
www.insertyherman.cz
Můžu potvrdit, že misky jsou super;-)
Konečně taky něco od CGE.
Krycí jména / Krycí jména: Duet / Krycí jména + Duet
Opět se optimalizovaným návrhem podařila pěkná cena 200Kč.
Mám univerzální misky a jsou super!
--------------------------------------------------------
zarytý fanda, sběratel a propagátor deskových her
Ahoj,
vypadá to super a rozhodně se mi tvůj styl líbí, je to dobře promyšlené a funkční. Jediné k čemu bych měl výtku jsou krytky jednotlivých krabiček. U některých insertů (High Frontier) mám pocit, že se tak krabice nedá uchovávat ve vertikálním stavu, tuším že valná většina komponent by se prolítla po krabici. Jinak bych měl řadu návrhů :-) (jestli se ti do toho chce).
Insert na zakázku pro Olíka z Tábora. Díky
#Seasons + Enchanted Kingdom + Path of Destiny
Integroval jsem do insertu i prostor, kam se dají mrskat kostky, což se zde děje prakticky pořád. Prostor na karty je tam velký, pro případné další balíčky.
Mám insert na #Pax Renaissance a je skvělý.
Nový přírůstek kde není moc invence, ale pro: “vydnej a hraj” a nikoli “vyndej a hraj a přehrabuj” to byla nutnost.
#Střet civilizací: Monumentální vydání , 600,-, video, 470g
Inserty - Herman
Po doručení balíku se musím i já podělit o své dojmy. Insert k Rootu je naprosto perfektní - každá frakce má svou sekci, takže setup je otázkou vteřin a karty v obalech od Tlamy pasují naprosto dokonale. Nelze než doporučit a doufat, že se podobné péče dočká i Duna a Cave Evil :)
Universální misky. Dnes jsme přinesl ze zásilkovny. Moje manžula projevila uznání. Hned do nich připravila Brass: Birmingham ke hře. To je asi největší pochvala, co můžu Hermanovi projevit. Barva- červená - ěla taky úspěch. I mě moc překvapilo, jak je to kvalitní. Moc chválím.
Malý ale milý.. a nekouše :)
Jo a zítra vyleze upgrade na Střet Civilizací, za který mně sežerou všichni co si ho u mně již pořídily.. Fakt sorry, ale dřív to tam přidat nešlo.
K esenciálnímu rozšíření pro Arnak, esenciální insert :)
Tak vážně, kus plastu a rozžhavit trysku.. to už dnes dělá každý.
musím pochválit:
- výborně řešené univerzální misky - poměr cena/výkon, super
- insert na root je moc hezky řešený, jen je menší chaos to tam všechno naskládat :)
- insert na arkwright, zatím jsem nezkoušel, ale vypadá dobře
doporučuji, rychlá komunikace a dodání
Ano pracuji na revizi návodů, aby byl součástí postup skládání do krabice, jako tomu již je u Arnaku a rozešlu to všem co si inserty pořídily.
Díky za zpětnou vazbu, moc si toho vážím.
#Hrdina v kostce + Bestiář + Ďáblíci a společníci - Big box, 600,-, video, 430g
Tak jsem si konečně pořídil ten slavný BIG box na Hrdinu v kostce s rozšířením (což dává smysl) a tak jsem se mohl vrhnout na insert.
Ústředním motivem je výhled na herní pořadač :)
Tento insert má jednu výrobní vadu. Ujistěte se, že vnitřní delší rozměr krabice je 305 mm a více! Box na kostky je na těsno. Klidně mi napište jak máte rozměr. Já 306mm.
Vánoce jsou svátky klidu,
vykopal jsem temnou díru,
vyskočil z ní Ježíšek,.. KUK!!
Nekromantský samouk.
Insert obsahuje:
Misku s komponety pro hráče, kde má hráč vše co do startu potřebuje.
Držák na základná nabídku karet zaříkávání.
Misku kde jsou všechny žetony surovin, ale i hloubení.
Házedlo/misku na kostky jejíž součástí po obvodu je prostor pro zastrčení kulatých žetonů toulavých nestvůr
Pořadač na hexové díly mapy, jen vyndat ;)
Držák na karty hloubení a ostatní karty
Takže stačí vyndat, vzít si hráčské komponenty, držáky karet a misku s žetony dám na stůl, hexy vedle plánu stejně tak házedlo a hrát.
Největší invencí na insertu je, že je černý / metalický černý ve videu :D
Ježíšek přinesl nejen Clash of Cultures, ale i vychytaný insert. Už jsme stihli dvě hry a opět musím insert velmi pochválit…
--------------------------------------------------------
zarytý fanda, sběratel a propagátor deskových her
Ahoj, včera dorazil insert na Cave Evil. Rychlá domluva, výroba a poslání. Pěkně zabaleno. Konečně se dá zavřít krabice, navíc se prostě insert vytahá z krabice a jde se hrát. Absolutní bomba, pěkně vymyšleno a zpracováno. Karty obaleny v diamondech a vše se krásně vleze. Smekám, děkuji a jen tak dál!
DĚKUJI VŠEM ZA PŘÍZEN V ROCE 2021
Netušil jsem, že je tu tolik magorů jako já, co rádo nějakou tu krabičku do hry, aby se hra snad lépe nebo rychleji připravila, lépe se hrálo a nebo k čemu to vlastně je.. :D přitom taková blbost..
Vážně, díky za podporu. Navrhování a tisk není můj zdroj obživy a doufám, že to i dále bude spíše koníček. Je to jen čtvrt roku co jsem vypustil první insert, nevím čím to je, ale po čtvrt roce jsem zavalenej (ne závalem v Cave Evil).
Je mi vytýkána nízká cena, což není tím, že mně to neživí, ale tím, že jedu „hrubý“ a tím rychlý tisk. Nikdy nebudu mít takové krásné 100% precizní tisky jako Kalkared (což je mimochodem dle mně jasná jednička u nás), ale jedu si své optimalizované návrhy, kde je málo plastu a než si uvařím čaj tak je insert vytištěnej. Což je právě to co mně na návrhu insertu nejvíc baví. Navrhovat nejen pro hru, aby skvěle fungoval, ale i pro rychlý tiskový proces.
Plánuju si dál navrhovat inserty pro sebe a dávat vám je na odiv :P a když budou tiskárny fungovat i občas něco vytisknout pro vás. Požadavků od vás mám hodně a postupně ty nejpožadovanější budu realizovat.
Topky za rok 2021:
Ještě jednou díky a hrám: ‚“Zdar, zdar, zdar“ .. nebo „Zmar, zmar, zmar?“ J
Pokud chcete sledovat novinky:
Facebook: https://www.facebook.com/Herman.inserts
YT: https://www.youtube.com/channel/UCMROmGg2LF-fyv5DYz2QBjw/videos
-Inserty a vychytávky - Herman
Doma mam insert na Cave evil a parada. Doporucuju a at se dari :)
"I want to play a game." Jigsaw
Cave evil, mrtě komponent.
S insertem všechno přehledně uloženo, nápaditě vymyšlený a skvělé sedí do krabice.
Děkuji a doporučuji.
Z tria na kterém pracuji, první vypadla … Caverna: video
Insert obsahuje:
V pořadači na kartonové dílky jsou roztříděné a samostatně uložené žetony bojové síly, kartonové dílky jsou oddělené v blocích, aby se nesesouvaly.
Držák destiček u vykládacích desek má označena místa pro základní hru a plnou hru tak, aby se v případě hraní základní hry jen příslušné dílky otočily. Tyto destičky se nesundávají a vkládají se s držákem do krabice. Tudíž už je nikdy nebudete lovit, co kam patří!!
Ahoj @spartik ,
nepřemýšlel jsi o insertu na hru Scythe pro big box kam by se vešly všechny rozšíření?
Díky za info
@peeeca67 Jo už jsem si koupil big box, takže se to dostane na stůl ;)
Někteří mne proklejí či zaklejí, jiní proklají a ti ostatní poplácají po rameni. Takové kontroverze má tato hra. Vánoční návrh pro @Nutrity je hotový a doufám, že jí tímto předám kus pozitivní energie, kterou si ta ženská fakt zaslouží!
Zaklínač: Dobrodružná hra + 3 další postavy + Černé nestvůry
standardní barva: metalická černá ( ve videu metalická stříbrná)
rozměry: 285x285 mm (potřebné v krabici)
hmotnost: 360 g
obalené karty: ano
skladování svisle: ano
sestava obsahuje: 12 dílů
Cena: 550,-
Insert obsahuje:
Při návrhu byly použity tisknuté karty černé nestvůry a držák pro tyto karty má rozměry 69x19x50 mm. Kdybyste je měli karty větší, lze umístit pohodlně k jiným kartám.
@spartik Jej, koukám, že to došlo až sem. :D Super. S Insertem pro Zaklínače jsem spokojená, vypadá super. Hlavně se mi líbí, že se tam vešlo opravdu všechno i to, že to nevypadá jako obyčejný plast, takže to té krabici dodává i jiný pohled na ni.
Hlavně se mi líbí, že figurky se nám takhle nezničí a jakmile budoui nabarvené, nemusím se tak snadno bát, že se barva zničí.
Rozhodně děkuji za pomoc! :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Senjutsu: Bitva o Japonsko + 2 rozšíření
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 3 dny