Cestovní balení deskovek

Zdravíčko, 

konkrétně k Dorfromantiku (ale platí asi obecně o x hrách) neřešil jste někdo, že byste chtěli zahodit tu velkou, zbytečnou krabici, včetně krabiček z rozšiřitelného základu a vše nutné si uložit do něčeho menšího, co se vleze do batůžku na víkend? 

Ráda bych to udělala, ale nějak se mi nedostává nápadu z čeho… 

  • Kapa deska je super na vnitřní uspořádání, ale ne z ní dělat venkovní krabice. 
  • Dřevěná krabička + nějaký insert - zde řeším zase zbytečnou váhu dřeva navíc. 
  • Naházet to všechno do sáčku je pro mou osobu čuňárna, jelikož na to hodím něco těžkého, nebo se mi vyleje do batohu např lahev a můžu to vyhodit.
  • Náhradní krabice se mi nedaří najít v takové velikosti, abych do ní byla schopná vše dostat a nebo jsem zase na velikosti základu… 

Nějaký, jakýkoli nápad? 

 

Díky 

28.5.2024 11:10:42

normálne to urežeme, nie? https://www.youtube.com/watch?v=ZerJuQPFdgs :D

Ale vážne - hry prebalujem do menších krabičiek od hier. Prípadne vyhodím insert z jednej a pribalím k nej dve-tri menšie, nasáčkované

28.5.2024 11:44:35

@Curuj To je nápad! To mě nenapadlo, navíc tím vyřeším i to, že v té hře je funkční insert a je hezky u sebe, tak říznu nadbytek. 

Hahá, díky! :-))

 

P.s. Více her v jedné krabici právě nechcu, jde mi o to když se jede na prodloužený víkend, abych to nacpala do “kabelky” a tohle to splňuje. 

28.5.2024 13:10:03

Existuje spousta druhů úložných plastových kontejnerů s víkem, různých rozměrů. Asi to není úplně použitelné pro každou hru, ale věřím tomu, že se dá mezi nimi vybrat a případně si i dodělat dovnitř nějaký insert.

EDIT: Osobně rád používám tyto, nejen na převoz her: https://www.oriondomacipotreby.cz/vyhledavani.html?q=box+multi

28.5.2024 14:21:01 | Upraveno autorem (porovnej)

@AlQuds  To je taky fajn nápad, ne asi úplně na ten Dorfromantik kvůli insertu na destičky a žetony, ale na jiné hry, např karetní válka o prsten, která je plná karet a není třeba jí mít v té krávě veliké :)

28.5.2024 15:52:46 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

7th Continent + What Goes Up, Must Come Down
7th Continent + What Goes Up, Must Come Down
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas