Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - Testování hry
Ahoj,
pracuji na jedné dobrodružné / strategické hře a rád bych ji otestoval s novými hráči. Jedná se o deckbuildingovou hru s dalšími mechanikami a důrazem na příběh. Zatím je k dispozici prototyp hry a první scénář. Hra je až pro 4 hráče (já hrát nemusím).
Můžu dojet víceméně kdekoliv po Praze + blízkém okolí. Časově můžu obvykle večery, po domluvě víkendy.
Pizza jde na mě :)
Jakub
Ahoj, já bych se rád k někomu připojil, až budete testovat. :)
Ještě dotaz. Je to v češtině? Ne, že bych anglicky neuměl, ale raději u hry, a zvláště u nové, češtinu. Je to pohodlnější a rychlejší..
Zatim mam jen anglickou verzi, ale CZ verzi jsem stejne chtel udelat, tak to popozenu :)
Jaj, to zase kvůli mě nemusíš. Já to přežiju. Ono taky záleží na množství a “odbornosti” angličtiny. Jako třeba John company nebo Tainted grail bych vyloženě v angličtině nikdy nehrál, ale třeba u hry typu Břink by mi nevadila. Merlin big box jsem taky přelouskal celý v angličtině i včetně rulebooku. Takže zase není to tak, že bych neuměl ani slovo. :)
@Conan70 jasně, chápu. Uvidíme, do kdy tu CZ verzi zvládnu, určitě je stejně v plánu.
Jinak mohl bys mi do SZ poslat tel. číslo, že bychom založili WhatsApp skupinu a domluvili se tam? To bude asi nejsnazší.. Díky.
Posílám SZ.
Předběžně mám možná zájem, ale pro bližší zjištění, zda ho mám skutečně, potřebuju ujasnit spoustu logistických věcí.
Je možné dorazit do Kostelce nad Černými lesy nebo je to už daleko? Kdyžtak pm. Děkuji.
Ahoj, díky za zájem. Napsal / odpověděl jsem do SZ.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
20 Strong: Too Many Bones
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 6 dnů