Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - Luziny
Zdravim,
pravidelne (temer) kazde pondeli odpoledne (16-19:00) chodime hrat deskovky do knihovny na Luzinach (primo v OC Luziny u metra), kde mame rezervovany vlastni prostor.
Vetsinou hrajeme spise rodinne hry - Na kridlech, Akropolis, Kaskadie, Divocina Severni Ameriky, Vikomti Zapadniho kralovstvi, Mladata z Divukraje, Pristi stanice Londyn, Indian summer, Expedice Ares a podobne. Je urcite mozne navrhnout i vlastni hry, radi se naucime neco noveho, nebo naopak radi nase hry naucime i Vas. A je tam ale i par nadsenu do slozitejsich her ;-).
Spolecne se domlouvame pres skupinu na Messengeru, staci se ozvat a pridame Vas tam. Pokud se budete chtit zucastnit, urcite dejte vedet dopredu, at s Vami pocitame, neni to officialni verejna akce. Take je urcite prvni treba prijit osobne, nez Vas pridame do chatu.
Diky, Lukas
Ahoj,
rád bych se občas přidal. Pracuji na Stodůlkách a tak to mám cestou domů - pak ale musím odcestovat až do Benátek na Jizerou :-). Do kolika tak běžně hrajete?
I když hraju trochu složitější kousky (které případně přinesu a vysvětlím), rád si zkusím i něco z vašeho repertoáru.
Co mám ve sbírce je možné se podívat do mého profilu. Posledně jsme hráli Truhlaříky, Colab, Maracaibo, Lewis & Clark.
Honza
Zdravím, taky bych to někdy zkusil se k Vám podívat.
Kromě klasických vědomostních her a šachů hrají skoro všechny žánry a obtížnosti 😁
Tak pokud byste si mě přidali do seznamu, budu rád. Nějaké hry můžu i převézt.
Pracuji na Andělu, takže metrem se dopravním v pohodě.
Olda
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Coffee roaster
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 17 hodin