Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha 6
Ahoj,
naše nepočetná deskohrerní skupina se nám bohužel rozpadla, proto hledám náhradu. Bez vymezení témat nebo eura/Amerika, hrajeme vše a nové věci s nadšením zkoušíme. V tuto chvíli jsme dva. Do poolu nabízíme například:
Terra Mystika s rozšířením, Mars Terraformace s několika rozšířeními, Scythe s rozšířeními, několik Unmatched setů, Nemesis, Pandemic, Zaklínač, Arkham horror, Descent, Rising Sun a jiné.
Vítáme všechny zájemce
Pavel
Ahoj, rád bych si někdy zahrál;)
oťuknem a uvidíme.
časově to mám různorodé, ale pracuju na Praze 6
Ryba
Ahoj, nabídka mě zaujala. Prosím do sz, kde se scházíte. Sice pracuji v centru, ale na Praze 6 bydlím, tak kdybych to měl blízko, mohl bych se někdy stavit. Díky.
Ahoj, můžu se zeptat kde na šestce hrajete? Nárazové nebo pravidelné seance? Berete i deskoherní zelenáče, kteří nikdy nehráli nic složitého, pouze lehké až středně těžké, převážně rodinné hry?
Zdravím,
ještě pořád hledáte hráče? :-)
Praha 6 je blízko ode mě.
Díky
F.
Ahoj,
taky jsem spise zacinajici hrac, hraju predevsim solo a moc lidi v Prazer neznam, takze pokud budete mit jeste misto, rad bych se nekdy pridal.
Lukas
Ahoj,
bydlim v Brevnove, rad bych si nekdy zahral. Mam nejake svoje advanced hry (scythe, archa nova, brass birmingham, kvedlalove, na kridlech, kaskadia, pokojovky, great western trail, bily hrad…) i nejake rychlovky (azul, papirove more, kabo, ..). Kdyztak pls SZ. Diky.
Jakub
Ahoj bydlím v Dejvicích. Rád bych si občas zahrál i s někým jiným než s dětmi. Můžu přinést na stůl Zaklínače, Mage knighta, Descenta, Lords of Hellas atd. Mám i pár karetních dvojkovek. Budu rád když se ozvete.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tainted Grail:Monsters of Avalon, Past and future
Akt. cena: 990 Kč
Končí za: 3 dny