Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ano našel...
chajim
Tak mi se scházíme v počtu 4 a to přímo v Náchodě. Při drobné rekonstrukci domu jsem vyšetřil prostor pro malou hernu, tak hrajeme u mě doma.
V profilu máš ovšem, že přes týden v Praze a o víkendu Náchod. Tak to mi právě o víkendech nehrajeme vůbec a v týdnu se scházíme zpravidla od 15:30 hod. Hrajeme hry, které vlastním já a nebo Endymion a to ne některé, které baví většinu. Nebo např. já mám hry, které zase hraji pouze s rodinou a s přáteli hraji jiné.
Tedy, pokud by jsi se chtěl přidat, tak není problém, pokud tě baví hry, které hrajeme. Na mém blogu http://dethmch.blogspot.cz/ najdeš více k tomu, co hrajeme.
edit:
Z tvého seznamu her máš šanci si s námi zahrát Agricolu, Pandemic, World of Warcraft TBG, Citadelu a Arkham Horror.
Hraní
No já jsem většinu času v Praze, ale občas se vyskytuju i v Náchodě. Přes týden určitě nemůžu, ale myslel jsem, jestli se třeba nescházíte na hraní i přes Vánoce a tak, prostě ve dnech volna.
chajim
No, on je poněkud problém, že tři z nás jsou zaměstnáni u společnosti, kde se nerozlišují vánoce, velikonoce, svátky, víkendy atd.
Proto hrajeme zpravidla jen a pouze v pracovní dny. Tak když nyní jsou svátky v jiné dny, než o víkendu, tak máme vlastně dnů na hraní méně. Krom toho např. já chci o víkendech být s rodinou a tak víkendové hraní nevyhledávám.
Když někdy nastane situace, že by jsi býval v Náchodě i mimo víkend, není problém, abychom se na zahrání sešli :-) .
O.k.
Díky za nabídku, zatím to nevypadá, že by se mi to stávalo, ale kdyby náhodou, tak se ozvu.
Magic the gathering
Ahoj, shanime dalsi hrace na hru. Hrajete jeste nekdo v okoli Nachoda?
Ahoj, máš rád dvojkovky?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Plný kurník
Akt. cena: 5 Kč
Končí za: 6 dnů