Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kladno
Ahoj, sháním spoluhráče, jednoho či více :). Ideální by bylo, kdybychom dali dohromady herní skupinku, abychom mohli hrát ve 3-4 lidech. Nebo se i ráda k již existující herní skupince připojím. Zahraji cokoliv od jednodušších her po složitější (ty raději), ráda vás nové hry naučím, nebo se od vás nechám naučit :). Moc se mi nechce do wargames, LCG či historických her, jinak s nadšením téměř cokoliv, co není úplně hloupé.Podařilo se ti na Kladně někoho najít? Ráda bych si taky občas zahrála něco složitějšího a ukázalo se, že nemám s kým (a ani nedokážu odhadnout, jestli na to mám, takže případně na zkoušku)
Ahoj, pokud je zájem ještě aktuální, rád se někdy ke hře na Kladně přidám.
Zdar, je to ještě aktuální? :) Je tad nějaké podezřelé ticho.
No ze se ptas zrovna ty Jendo, vzdyt my dva se na hrani dohadujem uz tak 2 roky :-D
No dotazuji, protoze obcas mi projde, ze nikdo nemuze nebo se hraji nejake turnaje her, co nehraji. :)
Ahoj, pokud by byla nějaká šance na hraní, tak se můžu přidat. Klidně i něco pravidelnějšího. Jsem kladenák :)
Přes léto jsem to tu nějak nesledovala, to se omlouvám. Ale jinak stále s větší či menší pravidelností hrajeme :). Domlouváme se přes Messenger na FB, tak když mi pošlete svůj FB třeba do zprávy, tak vás tam mohu přihodit a prostě když se vám bude hodit přijít, tak se dopředu nahlásíte, když nebude, nahlásí se někdo jiný :). Je nás více, protože právě ne každý může vždy. Ale většinou to vyjde, že se 4 hráči na hraní sejdou.
Ahoj, hráváme v Berouně, ale poslední dobou se nějak moc rodí děti a tak není moc s kým hrát. Holt silný covidový ročník.
koukni ke mě na seznam her. Taky máme radši ty složitější.
Kladno a Beroun nejsou moc daleko a klidně bych i někam dorazil.
Ahoj, po stěhování hledám nějakou skupinku na hraní v okolí Unhoště, což splňuje i Kladno. Pokud bych se mohl k někomu zkusit vloudit, napište. Díky. Michal
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Eleven kompletní + Insert
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 17 hodin