Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jičín (okres Jičín)
Jsou tu nějací více méně pravidelní hráči z Jičína a okolí, kteří by měli zájem se více či méně pravidelně v Jičíně scházet?Jičín
Nebránil bych se tomu
Jičín
Ahoj Peco,
jak jsem onehdy psal, tak my jsme z Podhorního Újezdu. Her plnou skříň a dětí plný dům ( hrající si tři a hrající zatím pouze jedno - teď mastíme spolu Spirit Island a připravený ve skříni na vyzkoušení třeba Gentes ). Vůbec bych nebyl proti se sejít někde v retauraci. A navzájem se oťukat, jestli si lidsky a herně sedneme. Aktuální seznam her je na zatrolenkách. aby bylo patrné, který typ her hrajeme.
Michal
Descent
Ahoj, přidal bych se někde na půl cesty, jsem z Turnova. Když to rodina dovolí, tak třeba celodenní hraní o víkendu. V týdnu není čas... Případně noc
Kaledon
Ahoj,
v tom případě bych navrhoval třeba Sedmihorky - my máme obytný auto a tak není problém zajet třeba do kempu. Přes den si dáme výlet po skalách a večer v klubovně můžeme něco zahrát. To se mi zdá ideální. Koukni na seznam, co máme za hry. Jinak děti máme tři 10,3 a 1.5 roku - všechno kluky.
V kempu pronajímají i chatky.
...
Ahoj! Nějak jsem přehlédl zdejší příspěvky. Můžeme zkusit. Momentálně dodělávám na zahradě "chajdu", tak jen opatrně projevuji zájem. :)
Když to klapne, tak můžeme někam vyrazit a juniorem (11 let). Většinu her bych měl mít zde ve sbírce.
...
V tom případě tedy navrhuji Sedmihorky - v kempu mají klubovnu, ale musel bych zjistit, jestli nechtějí za to nějaké peníze. Když tak bychom šli někam do restaurace v kempu.
Termínově můžeme víkend 31.5. až 2.6. - my bychom to spojili jeden den pěší výlet a jeden den cyklovýlet. Večer bychom dali nějakou hru - u nás teď vedou Alchymisté, Spirit Island, Troyes, ale na tom bychom se předem domluvili.
Jak jsem psal my jsme s obytkou dost flexibilní - můžeme zajet kamkoliv, jen vzhledem k věku našich klukú pro ně potřebujeme přes den vymyslet nějakou zábavu. A doufat, že utaháme je a ne sebe ...
Pokud máte jiný návrh tak sem s ním.
...
Ta pul cesta byla obrazně myšlena :) Přijedu klidně do Jičína, to není problém. Časově jsem na tom bohužel špatně, první tři červnové soboty mám plné. Navíc se chystám do pergoly, takže se ty víkendy budou zhoršovat :o(.
Kromě ut a st bych se mohl uvolnit i v týdnu (od 18hod).
Na rozjezd něco jednoduchého ať se trochu poznáme ne?
...
@Kaledon: Chmm, u mě s časem také bída. V týdnu bych se snad urval v úterý či ve čtvrtek - spíš večer. To má synek kroužky. Eventuálně někdy v sobotu, zvláště když bude počasí "naprd".
@Pescado: Tak ty Sedmihorky příští týden u mě dobrý. Snad do toho nic nevleze. Podle počasí vemu stan, nebo přespíme juniorem v autě. Sice to není bydlík, ale na přespání se to dá.
Přemýšlím, jestli bychom zvládli Alchymistu... Já to hrál asi 2× - 3× a úplně easy mi to nepřišlo. Ale jestli to máte s mladým vyzkoušené, tak proč ne.
@All: Kolik se nás tedy asi tak sejde? Jestli nás bude na hraní 5 tak mám eventuálně Lords of Xidit (až 5 hráčů), Through the Desert (až 5), Euphorii (až 6) či Adrenalin (také až 6) - k tomu bychom se vešli všichni...
peca
Syn nám většinou u Alchymistů děla gamemastera, protože nemáme chytry telefon či tablet.
Raději bych doporučil třeba Nájezdníky, Troyes. Allchymiste jsou přeci jen složitější.
Jinak bych to viděl na sobotu a přespat do neděle - mají tam lukostřeleckou střelnici - tak bych vzal luky.
nebo kluky i nas by mohla bavit Říše příšer.
pescado
Ok, počítám s tím.
peca
OK, v sobotu přijede naše celá kavalerie - počasí hlásí pěkné.
Vezmu luky a my si uděláme trochu výlet. Večer bychom mohli dát Nájezdníky nebo Řiší příšer - to bude kluky bavit.
Kdyby nám do toho hodily děti vidle tak bych poslal soukromou zprávu.
Budem se těšit
Kaledon
Nevím, jestli to má cenu, ale já s juniorem pojedeme za chvilku. Kdybys měl náhodou dnes volný večer, když už máš něco zítra, tak máš ve zprávě ode mě moje číslo na mobil.
Nedávno se pořádalo malé herní setkání v jičínském Káčku. Tak profukuji trubky. Kdyby se někdo sháněl, domluva nadiscordu: https://discord.gg/KzXvT2dncQ
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Siegestorm CZ + rozšíření Serafie
Akt. cena: 320 Kč
Končí za: 16 hodin