Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hráči a hraní v Berouně
Ahoj, tímto bych se chtěl dát do řeči s hráči, kteří sídlí okolo Berouna nebo přímo v Berouně a rádi si zahrají nějakou tu deskovku, nebo karetní hu. Tvoříme FB skupinu pro hráče náročnějších her (viz můj seznam). Kdo by se chtěl přidat, nechť mi napíše. Nechceme hrát aktivity, výbušná koťátka, černé historky a podobné nesmysly ;).
Scházíme se různě po hospodách, nebo u mě v garáži.
leatherface
Jsi to ty Karle? Podle sbirky her a mist hrani tipuji, ze ano :)
syro
Čau, jasně že jo:-D, sedim v praci a hledam spoluhráče:-D
KDH Kostka Hořovice
Přijďte si zahrát do nového klubu deskových her v Hořovicích. www.kdhhorovice.webnode.cz
Příspěvek porušoval pravidla diskusí, a byl proto odstraněn.
Důvodem bylo z našeho pohledu zbytečné použití vulgárních či podobně nevhodných slov.
beroun
někdy později bychom rádi, bydlíme se ženou v králováku, ale před měsícem se nám narodila dcera, takže máme na nějakou chvíli pauzu.
Herní klub Beroun - brigáda
Ahoj, zítra tj. 1.6. je opět v Jiné kávě v Berouně herní klub který vedu. Vypadá to tak že přinesu množství her a vysvětluji pravidla... Jinak hraje kdo chce co chce.
Bohužel zítra mi tato bohulibá aktivita koliduje s důležitou konferencí, na které musím být. Zároveň nechci akci rušit, neboť Jiná káva již investovala do její propagace.
Tímto prosím kohokoliv, kdo rozumí hrám a je schopen vysvětlovat pravidla a má zítra čas, aby mne zastoupil. Nabízím mu hry zdarma a "free" konzumaci.
Kdo by měl zájem, nechť se mi co nejdříve ozve - napíše zprávu Jiramanovi...
Díky!
Drobná aktualizace Berounské skupinky: Stále jsme tady a hledáme hráče náročnějších her.
Tvoříme FB skupinu pro hráče náročnějších her (viz můj seznam). Kdo by se chtěl přidat, nechť mi napíše. Nechceme hrát aktivity, výbušná koťátka, černé historky a podobné nesmysly ;).
Scházíme se různě po hospodách, nebo u mě v garáži.
Příspěvek porušoval pravidla diskusí, a byl proto odstraněn.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Vinohrad + Toskánsko
Akt. cena: 2060 Kč
Končí za: 9 dnů