Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Advanced Squad Leader
Jsem už téměř na 100 % rozhodnut, že si tuto hru koupím. Starter kity i esenciální modul Beyond Valor by měly být opět v tisku do konce léta, takže zatím budu asi objednávat jen Rulebook a pomocí tutorialů na netu se snažit do hry proniknout. Chci se touto cestou zeptat, zda by o hru neměl zájem i někdo jiný, bo víc hlav víc ví a hra se lépe učí "v běhu" než jen z papíru. Je to sice dost peněz (Rulebook stojí do 2000) a chce to silnou vůli (pár set stran pravidel), ale odměnou je nejpropracovanější herní systém na světě (spolu s Magic Realm), kterému slovo "ohranost" nic neříká.sydo
ty to vzdycky napises tak, ze to druheho cloveka nadchne a hned by do toho sel. V tomto ale radeji budu stat stranou, pro mne jsou ted dobre hry typu Ninja vs. Ninja, ktera ma 3 strany pravidel plnych obrazku :-)
rbx
No, musím na to někoho nalákat ;) Nejdřív asi koupím Starter kit 3 a uvidím. Láká mě i ta Magic Realm, ale to by se mnou asi nikdo nehrál, takže ten čas strávený nad pravidly a výrobou by šel vniveč. Kdežto ASL by si se mnou kluci zahráli myslím.
sydo
Já bych zájem měl ,ale jelikož neumím anglicky tak mám tak velký pravidla nikdo asi nepřeloží.Určitě si ale s tebou zahraju:)
sydo
tak to já se hlásím:-)
když budu mít čas tak i pravidly se prokoušu. jen ty odpoledne mám trochu plný.
ostatně se blíží výplata a já si od tebe zase vyberu něco málo figurek:-)
P.S.
jsem zapomněl, v půlce týdne odjíždím a od 11. do 18. jsem i bez netu.
Boldrick
no, číslo na tebe mám, tak ti kdyžtak pošlu SMS. Ale než to přijde a než se prokoušu pravidly, tak to nějakou dobu potrvá. Dáme pak někdy testovací session i s Kosím bratrem, jsem na to zvědav :) A jestli seženu i ten Prince of Chaos: Battle for Tae Orn, tak budu mít doma už tolik wargames, že to nebudu stíhat hrát. Už takhle Pax Romana zahálí a Successors ještě nemám ani vyloupané :(
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Divocina SA
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 5 dnů