TLAMA GAMES: Worms: Desková hra v září

Autor: Mirda-ta | 21.6.2024 | 9

TLAMA games tento pátek oznámilo chystanou lokalizaci deskoherní podoby legendární videohry Worms. Současně s tím spouští také předprodej. Wormsíky můžete přivítat na svých herních stolech v průběhu září.

Přestaňte se plazit jako prachsprostí červi, popadněte bazuky a namísto země raději provrtejte protivníky! Wormsíci jsou zpátky a přinášejí pořádnou dávku chaosu. Bude to hlína!

Wormsíci jsou zpátky a chystají se provrtat váš stůl! Posouvejte wormsíky po mapě a sbírejte krabice plné klasických wormsáckých zbraní, s jejichž pomocí rozmetáte protivníky na kousky! Zní to docela jednoduše, co? Jenomže v cestě vám stojí potápějící se mapa, vítr, voda, miny, výbušné barely, a ještě výbušnější banány! Deskovou hru Worms se snadno naučíte, je plná zábavných momentů a není lehké stát se vítězem. Kdo z vás se prokáže jako nejzdatnější bezobratlovec?

Ve hře Worms: Desková hra se vaše skupina wormsíků pohybuje po mapě složené z hexových polí, sbírá bedny s vybavením, vzdoruje minám a snaží se dostat do výhodné palebné pozice, aby zbavila hru svých červích konkurentů. Udržte co nejvíce vašich wormsíků naživu do konce hry a urvěte vítězství pro sebe!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Worms Armageddon jsme se nahráli jako děti spoustu hodin. Nevím, jestli tahle deskovka nebude nakonec třeba blbost, ale minimálně to převedení zní zajímavě, že bych to chtěl aspoň někdy zkusit.

_____________________________________________
· šéfredaktor aktualit, schvalování a správa videí
· mám deskoherní IG kanál www.instagram.com/solo_boardgaming

21.6.2024 16:02:13

Vím, že to minulý rok bylo na KS, takže dotaz zní: hrál to už někdo? A jaké to je?

____________________________
Mé životní zjištění: Sám sobě hádankou. Jsem statistická chyba. Nemám rád asymetrii. 
*Lidi, buďme na sebe milí, já jsem občas (v mnoha ohledech) blbej jak tágo.*

22.6.2024 07:16:24

@Jacob hra ešte nie je vyrobená, resp. pred mesiacom mali len produkčnú vzorku. Asi to ešte nikto nemal príležitosť zahrať si :) 

22.6.2024 08:31:59

@Jacob Koukněte na TLAMA games video na našem youtube, ve které hru hrajeme.;)

22.6.2024 20:56:05

@Mirda-ta Mohu se zeptat, co vše bude v prodeji v CZ (kromě základní hry, která je v předprodeji)? Je šance ze vyjde nejaky ks obsah navic (další mapové díly, neopren podložka, kostky atd.)? Vím totiž ze to ns tlamě můžeme objednat ale v angličtině …

Jeff

23.6.2024 15:27:14 | Upraveno autorem (porovnej)

24.6.2024 08:51:50

Mě se to líbí, asi pořídím, nebude to nic světaborného, spíš velmi jednoduchá sranda hra, ale s dětmi by to mohla být dobrá zábava, figurky jsou hezké, ten feel z videohry tam je, cena by mohla být nižší, ale s těmi figurkami a dnešními cenami to asi jinak nejde.

24.6.2024 16:04:22

Vybíráme z Bazaru

Tindaya - Nové
Tindaya - Nové
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas