Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

REXHRY: Oznámení hry Drákula vs. van Helsing

Autor: Ondřej Podavka | 21.10.2024 | 2

Vydavatelství REXhry oznámilo vydání asymetrické karetní dvojkovky Maxime Rambourga a Théa Rivièrea Drákula vs. van Helsing s ilustracemi od Webersona Santiaga.

Hráči si na začátku hry zvolí roli jednoho z protagonistů, z nichž každý bude mít ve hře odlišný cíl: hrabě Drákula bude chtít proměnit všechny obyvatele jedné z pěti městských čtvrtí na upíry, zatímco profesor Abraham van Helsing se bude snažit Drákulu zabít. Hra trvá po několik kol, z nichž před každým si hráči postupně doberou pět karet, z nichž každá bude přiřazena k jedné z městských čtvrtí. V průběhu samotného kole se hráči střídají v tazích, během nichž si buď doberou kartu, anebo zahlásí konec kola; v případě dobrání kartu ji buďto mohou odhodit a provést její efekt, nebo jí nahradit jednu ze své pětice karet, tuto kartu poté odhodit a provést její efekt.

Po ukončení kola se porovnají karty obou hráčů přiřazené k jednotlivým čtvrtím. Je-li silnější Drákulova karta, z jednoho obyvatele čtvrti se stane upír; v opačném případě Drákula ztratí jeden život. Hra končí buď van Helsingovým vítězstvím ve chvíli, kdy Drákula přijde o všechny životy, anebo Drákulovým, pokud se ze čtyř obyvatel některé čtvrti stanou upíři nebo zůstane-li naživu i po vyhodnocení pátého kola hry.

Hra je určena dvěma hráčům od 10 let, herní doba je 20 až 45 minut. Pro více informací o hře vizte její popis.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Města + promo Brno/Praha
Dobročinná dražba: Města + promo Brno/Praha
Akt. cena: 700
Končí za: 4 dny

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Inheritors (nové, nerozbalené)
Akt. cena: 430 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas