Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

REXHRY: Oznámení her Rytíři a raubíři a Horror on the Orient Express: The Board Game

Autor: Ondřej Podavka | 17.10.2024 | 2

V rámci svého pátečního streamu oznámilo vydavatelství REXhry vydání autorské hry (druhé po Čtveráčkovi), a sice Rytíře a raubíře od Robina Remeše, který hru také sám ilustroval. O hře zatím nebylo zveřejněno mnoho informací, mělo by se však jednat o kombinačně karetní soubojovou hru zasazenou do světa malých hrdinů.

Již o týden dříve REXhry oznámily vydání kooperativní hry Horror on the Orient Express: The Board Game Michała Gołąba Gołębiowského a Adama Kwapińského s ilustracemi Aleksandera Zawady. Hráči se v ní stanou pasažéry Orient Expressu mířícího do Istanbulu; někteří jejich spolucestující však během cesty provádějí rituál, jímž celý vlak přenesli do Říše snů. Cílem hráčů je zjistit, kteří z podezřelých cestujících jsou skutečnými kultisty, a dovézt vlak bezpečně do cílové stanice. Kromě hráčů-vyšetřovatelů a podezřelých jede vlakem také několik dalších cestujících, kteří jsou ve hře reprezentováni kostkami znázorňujícími jejich psychický stav. Každý z hráčů disponuje určitými schopnostmi, které během hry rozvíjejí. Ve svém tahu hráč provede jednu hlavní akci a až dvě základní akce: takto se např. pohybují po vlaku, získávají předměty, bojují s monstry, deaktivují portály, hovoří s podezřelými a odhalují stopy vedoucí k odhalení kultistů aj. (Vlak tvoří lokomotiva a šest vagonů ‒ v každém z vozů je několik míst pro figurky či kostky postav ‒ a hráč svými akcemi působí pouze ve voze, v němž se nachází.)

Na konci každého tahu se vlak přiblíží k cíli své cesty. Jestliže hráči poté, co vlak dorazí do Istanbulu, správně identifikují všechny kultisty, společně zvítězí. Naopak prohrou všech hráčů hra končí, nastane-li kterákoli z následujících situací: hráči falešně obviní nevinného podezřelého; jsou nasazena všechna monstra; všechny esence jsou umístěny do portálů; dojde k zastavení vlaku; během cesty zemře příliš mnoho cestujících; některý z vyšetřovatelů zešílí; je splněna speciální podmínka daná některými rituály.
Kromě základní hry přinesou REXhry také veškerá rozšíření hry; ta se zatím připravují tři: New Monstrosities přinášející do hry nové tři typy monster; Consumed by the Void obohacující hru o scénářovou kampaň; a Investigators Unveiled, s nímž je možné hrát za každého kultistu ze základní hry jako za vyšetřovatele a naopak každá postava vyšetřovatele ze základní hry může figurovat jako podezřelý.

Hra je určena jednomu až čtyřem hráčům od 14 let, herní doba je jedna a půl až dvě hodiny.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hannibal & Hamilkar CZ
Hannibal & Hamilkar CZ
Akt. cena: 2300 Kč
Končí za: 18 hodin

Offcanvas