OLD DAWG: Poslední oznámenou hrou pro letošní rok je Trosečník

Autor: Tomoko | 18.7.2024 | 14

Vydavatelství Old Dawg odtajnilo poslední novinku, kterou chystá pro letošní rok. Autorem tohoto titulu, který nese v originále název FateFlip: Washed Ashore, je Johannes Krenner a v češtině se bude jmenovat Trosečník.

Trosečník je karetní příběhová hra, ve které jeden či více hráčů převezmou roli hlavní postavy, která ztroskotá a uvízne na opuštěném ostrově. Hlavním cílem v této hře je hlavně přežít a případně se dostat i zpět domů. Průběh partie spočívá v procházení balíčku karet, čtení částí příběhu na těchto kartách a provádění s nimi souvisejících rozhodnutí, jejichž důsledky jsou odhaleny buďto okamžitě, nebo až po nějaké době. Karty mohou přinášet různé situace, zdroje, předměty a jiné věci, které je možné využít k dalšímu úspěšnému postupu v rámci příběhu. Každé rozhodnutí je tudíž důležité a určuje vývoj dalšího osudu hlavního hrdiny.

Příběh se skládá z více částí/kapitol a nabízí celkem třináct možných vyústění. Během těchto kapitol se hlavní hrdina pokouší dostat z ostrova, žije v kmeni domorodců či se snaží doplout na lodi zpět do své vlasti. Balení je svými rozměry ideální na cesty.

Hra je určena pro 1 a více hráčů od 10 let s herní dobou okolo 35 minut na jednu kapitolu příběhu. Plánované datum vydání je v listopadu 2024.

Privátní: 2024-07-17-01.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

To zní docela dobře. :)

_____________________________________________
· šéfredaktor aktualit, schvalování a správa videí
· mám deskoherní IG kanál www.instagram.com/solo_boardgaming

18.7.2024 09:55:05

Koľko je teda tých kapitol?

Je to znovuhrateľné v zmysle toho, že pri ďalšom hraní objavím v každej kapitole niečo nové? Nemyslím len nejakú drobnosť.

21.7.2024 19:38:28

Stránka hry v katalogu: #Trosečník 

24.7.2024 23:19:42

Vybíráme z Bazaru

Dark souls Nabarveno
Dark souls Nabarveno
Akt. cena: 1250 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas