MINDOK: Oznámení hry Moře draků + Knarr skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 10.7.2024 | 4

Vydavatelství MindOK oznámilo vydání area control hry Moře draků od Yanivya Kahany, Simone Lucianiho a Pini Shekhtera s ilustracemi od Webersona Santiaga.

Hráči v ní vedou smečku mořských draků chránících moře před mořeplavci: potápějí pirátské lodě, sbírají poklady a především navyšují svoji přítomnost v moři: v každém tahu hráči umístí na herní plán, představující čtyři mořské říše, jednoho svého draka, a to tak, jak určuje polyominový dílek vyobrazený na kartě, kterou přitom zahrají. Za převahu v jednotlivých sektorech herního plánu získají vítězné body, další získají především za splnění úkolů ve hře. Hráč s nejvíce vítěznými body se stane vítězem. 

Hra je určena dvěma až pěti hráčům od 8 let, herní doba se pohybuje od 30 do 45 minut.

Kromě toho do prodeje zamířila karetní hra Thomase Duponta Knarr, v níž hráči velí družině vikingů: ve svém tahu mohou buď provést jejich nábor, nebo je vyslat na výpravu. Tím mohou získat vítězné body či zdroje, ale také zvýšit možné výnosy z obchodování, jež je volnou akcí. Během hry hráči postupně získávají vítězné body a poté, co některý z nich dosáhne alespoň 40 vítězných bodů, je spuštěn konec hry.

Hra je určena dvěma až čtyřem hráčům od 8 let, jedna partie trvá kolem 30 minut.

Pro podrobnosti o obou hrách vizte jejich popisy.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Knarr TOP :))

10.7.2024 19:57:44

Vybíráme z Bazaru

Clank! In! Space! (EN)
Clank! In! Space! (EN)
Akt. cena: 599 Kč
Končí za: 21 hodin

Offcanvas