Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

MINDOK: Oznámení hry Mars: Teraformace ‒ kostková hra

Autor: Ondřej Podavka | 19.10.2024 | 11

Vydavatelství MindOK oznámilo vydání hry Jacob Fryxelia s ilustracemi Isaaca Fryxelia Mars: Teraformace ‒ kostková hra.

Jedná se o zjednodušenou variantu her téhož autora Mars: Teraformace a Mars: Teraformace – Expedice Ares. Hra obsahuje pět typů kostek, které představují rozličné zdroje nutné pro zahrávání karet projektů, výsadbu lesů, stavbu měst a postupné teraformování Marsu, tj. nárůst jeho povrchové teploty, zvýšení množství kyslíku v atmosféře a zaplavování oceánů. Kdykoli hráči přispějí k některému z těchto tří procesů a tím i k obyvatelnosti planety, obdrží vítězné body. Hráči se střídají v tazích, dokud nejsou splněny podmínky konce hry. Ve svém tahu hráči mohou zahrát buď produkci, během níž především získají nové karty a zdroje, nebo akce ‒ např. vyložení karty nebo standardní akce přispívající k teraformaci planety. Hráč s nejvíce vítěznými body na konci hry se stane vítězem.

Hra je určena jednomu až čtyřem hráčům od 14 let, jedna partie trvá 45 minut. Pro více informací o hře vizte její popis.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Mám obavy, že tahle hra bude jen parazitovat na kultovní statusu originálu. Snad se mýlím 

20.10.2024 20:36:14

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Reef Encounter + rozšíření
Dobročinná dražba: Reef Encounter + rozšíření
Akt. cena: 300
Končí za: 10 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Panství hrůzy - 2. edice, Ulice Arkhamu (CZ)
Panství hrůzy - 2. edice, Ulice Arkhamu (CZ)
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 19 hodin

Offcanvas